Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A gonosz szem 10 szimptómája és ellenszerei

Közzétéve: 2020. 08. 06. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 48 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gonosz szem egy igenis létező, irigy tekintet, mely egy adott személyre vetődik és szerencsétlenséget, akár betegségeket, vagy baleseteket okozhat. Mi ez valójában?

A gonosz szemet a különböző kultúrákban eltérő módon nevezik: lehet átok, rontás, mágia, negatív gondolatok, a célja azonban ugyanaz…

A gonosz szem nem egyfajta misztikus hiedelem, hanem inkább egy tudományos tény, mely a gondolati hullámok (gondolatátvitel) szabályrendszerére alapoz. Ha valaki a negatív gondolati hullámait valaki másra irányítja, akkor az igazi áldozattá válhat. Az emberi gondolatok ereje olyan erős lehet, hogy megtörheti, vagy felépítheti akár az egész társadalmat is.

A következő tanácsok a http://astronlogia.com oldalról származnak, ki-ki alkalmazza belátása szerint. Némelyik kicsit visszataszítónak  vagy életidegennek tűnhet, de még az is lehet, hogy hatásos…

Szimptómák, jelek, melyekből felismerhető a negatív energia jelenléte:

1. Az egyik családtagod krónikus betegségben szenved? Könnyen lehet, hogy egy szomszéd, vagy egy rokon gonosz szemének (átkának) köszönhető.

Ellenszer: Végy egy pohár tenger vizet, vagy egy pohár tiszta, fehér kendővel átszűrt vizet! A desztilláció után keverd el a vizet tehéntrágyával, majd tárold a keveréket egy üvegben, aztán spriccelj belőle minden kedden, pénteken, Újholdkor és Teliholdkor az összes szobába! Ez elűzi a betegséget okozó gonosz szemet.

2. Ha a háziállatod folyton beteg és s még az étvágyát is elveszíti…

Ellenszer: Tudtad, hogy a gonosz szem állatokat is érinthet? Fürdesd meg a gonosz szemmel megfertőzött állatot kurkumaporos vízben! (kurkuma: fűszerféle)

3. Rosszul halad az üzleted és nem éred el a várva-várt és megérdemelt sikereidet? Talán egy rivális gonosz szeme vetődött rád…

Ellenszer: Végy egy citromot, facsard ki, oszd be a citromlevet hét napra, készíts citromos vizet egy áttetsző pohárba és helyezd azt egy olyan helyre, ahol jól látható minden hozzád látogató számára! Cseréld a vizet mindennap, s tárold mellette a kifacsart citromhéjat! Minden szombaton távolítsd el a citromhéjat, s használj egy újat mindaddig, míg javulást nem érzel!

4. Egy értékes dolog összetört, elromlott az otthonodban, netán elveszett? Talán egy gonosz szem kísér, mely irigy a vagyontárgyaidra.

Ellenszer: Tégy színes kristályokat, köveket és/vagy gyöngyöket egy fehér tálkába, vagy bögrébe!

5. A gonosz szem megfertőzhet babákat is, akik hirtelen megbetegednek...

Ellenszer: Végy egy adag sót a kezedbe, zárd be a tenyered és körözz vele a baba feje körül háromszor az óramutató járásával megegyező irányban, majd mosd le a sót vízzel a tenyeredről!

6. A gyermeked örökösen gyomorproblémákkal küzd? Ez is lehet a gonosz szem hatása!

Ellenszer: Végy egy kis adag homokot, s keverd össze mustárral! Óvatosan tedd a keveréket a gyerek gyomrára, tartsd ott legalább 5 percig, utána távolítsd el, majd égesd el!

7. Szerencsétlenség, veszteség, munkanélküliség. Valaki gonosz szeme tekint rád?

Ellenszer: Az egyik leghatásosabb módja a gonosz szem elűzésének és távol tartásának, ha akváriumot tartasz odahaza, lehetőleg az otthonod halljában vagy nappalijában, mégpedig annak is a déli oldalán!

8. A gonosz szem megfertőzhet könnyedén várandós kismamákat is, ha elhagyják a házat, az irigy gondolatok pedig árthatnak a terhességnek.

Ellenszer: Hazafelé szedj fel 2-3 falevelet, s vidd magaddal! Mikor hazaértél, égesd el azokat, a hamut pedig szórd ki a lakáson vagy a házon kívülre!

9. Olyan feladatköröd van, ahol sokat kell beszélned, s folyton torokproblémákkal küzdesz?

Ellenszer: Végy egy fikuszágat és kösd a házad vagy lakásod ajtaja elé/fölé! Végy egy másik ágat, törd három részre és tartsd őket a zsebedben egy hétig!

10. Létezik gonosz szem, mely házastársak között is problémákat szít.

Ellenszer: Egy piros chili paprikát, egy nagy tengeri kagylót, egy citromot és egy kis timsót helyezz egy tálba, egy hét múlva pedig az egészet dob ki, ne tartsd meg!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás