Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 ok, amiért a nők pletykálnak!

Közzétéve: 2018. 08. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 493 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nos, először is, miért ne szerethetnék? Épp azért talán, amiért a férfiak a focit. Ez egy igen sarkított ellenpélda, viszont igen jellemző.

Gondoljunk csak vissza egy focibajnokságra, még azok a férfiak is a képernyőre tapadtak, akik különben fényévente egyszer kapcsolnak a sportadóra. Ha pszichológiailag vizsgáljuk a jelenség hátterét, igen sok hasonlóságot vélünk felfedezni a két nem érdeklődése között.

 

A lelki okok:

 

1. ...mindenki szeretne valaminek a része lenni. A nők azáltal, hogy érdeklődnek a sztárok élete iránt, megtalálják a hasonló beállítottságú nőket, és ez igaz a férfiakra is. Barátságok vagy legalábbis ismeretségek köttetnek.

 

2. ...szeretnek álmodni, a beszélgetés által szinte elérni a saját vágyaikat is, hisz mindenki szeretné sokra vinni, csak valakik ugye véghezviszik, valakikben pedig az ő sikereik által tudatosul, hogy mit is szerettek volna elérni.

 

3. ...az esendőség szimpatikus - akkor is, ha egy sztárról beszélünk. Õk is követnek el hibákat, ugye máris közelebb érezzük őket magunkhoz?

 

4. ...a „mi is vagyunk valakik” - érzés miatt: Britney, Jenny, Brad, a keresztnéven szólítás ugye olyan, mintha a saját barátunkról beszélgetnénk. Mármint, ha a másik fél is tisztában van a nevekkel ebben a gyorsan változó szereplőgárdájú sztárvilágban.

 

5. ...és mert örülnek a másik örömének. Ez kedves tulajdonság, ugye?

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás