Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp augusztus 6-12.

Közzétéve: 2019. 08. 06. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 130 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Ezen a héten feszültségekre számíthatsz. A Merkúr olyan blokkokat teremt, melyek elégedetlenséget és félreértéseket szítanak körülötted. A gondolataid ezenkívül rengeteg téma körül forognak, melyek mind eltérítenek az érzelmek ápolásától. Azért hagyd, hogy egy kis őszinte beszélgetésre sor kerüljön!

Az erotika és a testi kontaktus a szingliknél is cél lehet, azonban nemcsak a megfelelő partner, hanem a vágy is hiányzik. Ezért nem olyan tragikus, ha ezen a téren semmit sem teszel, csak hagyod magad sodortatni az áraal, amolyan "lesz, ami lesz" alapon.
 


Bika

Annyira jól megérted magad a partnereddel, hogy a legszívesebben csak vele foglalkoznál folyton. Ekkora vággyal a gyengédség és szexualitás után ez nem is csoda! A szerelemért felelős csillagok folyamatosan felizgatják érzékeidet és a fantáziád csak úgy szárnyal.

A szingliknél a szerelem és az erotika központi témává válik, de ne legyél türelmetlen! Még rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy rátalálj az ideális partnerre, akivel elég egy pillantást váltanotok és máris egy hullámhosszon lesztek!
 


Ikrek

Lehet, hogy ezen a héten egyszerűen semmi sem stimmel. Próbálj meg hát ne mérgelődni, ezzel nem javítasz a helyzeten, sőt, inkább provokálod a viták kialakulását! És a testi kontaktus? Sajnos erre az eseményre aligha kerül majd sor, hacsak a partnered nem lát át rajtad és oldja fel a feszültséget egy csókkal, és ölelésekkel. Ez ugyanis az, ami valóban hiányzik neked!

Az erotika a szinglik számára elég távolinak tűnik. Viszont ez nem ok a szomorkodásra! Most egy jelentkező sem elég jó neked, de nem baj, maradj csak válogatós, megteheted, ne elégedj meg az átlagossal.


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Ezekben a napokban túlnyomórészt a harmónia uralkodik körülötted. Csak a kommunikációban kerülhet sor néhány nézeteltérésre, ezek azonban hamar megoldódnak. Ha szeretnéd erősíteni a kapcsolatotokat az együttlétek által, hagyd, hogy új rituálék vegyék át az uralkodást a hálószobában! A fantáziátok és érzelmeitek bőven elegendőek egymás számára, főleg, hogy még a Vénusz is a segítségetekre kel.

Aki keresi a másik felét, fogja vissza magát, a vággyal és az erotikával csak kesztyűs kézzel bánj. Most nem a kielégülésről szól a történet, hanem a gyengédséget ünnepeld azzal, aki épp az utadat keresztezi. A környezetnek is stimmelnie kell, erre most koncentrálj nagyon!
 


Oroszlán

A Nap arra ösztökél, hogy több életkedvet vigyél a mindennapokba. Adj magadnak egy új lehetőséget, ez nagyon fontos ahhoz, hogy kiemelkedj a szürkeségből! Csábítsd el kedvesedet teljesen új módon: több tűz, több aktivitás még több vágy. A Merkúr melléd áll és szinte a füledbe suttogja a megfelelő szavakat. Így igazán felizgatod majd az érzékeket.

A szingliknek egyik pillanatról a másikra kedvük lesz a szexre, így csak remélheted, hogy a megfelelő partner is a szemed elé kerül! Erre igen nagy az esély a hét második felében, mozdulj ki otthonod négy fala közül, nem fogod megbánni.
 


Szűz

Bár harmónia után vágysz, azonban te magad szolgálsz rá, hogy igazi gyújtósként működj. Ez leginkább az erős Mars hatásokon múlik. Sajnos nem vagy azonban olyan, aki egy vita után képes szexelni. Vagy mégis? Ez lenne pedig az igazi megoldás, tedd próbára magad! Néhány feszült pillanat ugyanis szép érzelmeket és extra hevességet képes ébreszteni benned.

A szinglik pontosan tudják, hogyan tálalják legmegfelelőbben csábítási technikájukat. Azonban vagy a megfelelő partner hiányzik, vagy visszafogod magad egy kicsit, a helyzet nem reménytelen, de a Te időd még várat kicsit magára.
 


Mérleg

Nagyon jó kedved van, nagyszerűen érzed magad kedvesed társaságában is. A nagy érzelmi és verbális nézeteltérések természetesen szinte előreprogramozva vonzzák magukkal az erotikus kibéküléseket. Legszívesebben a jól ismert módszerrel csábítod el partneredet: egy kellemes vacsora, gyertyafény, együtt tusolás...

A szinglik is pontosan tudják, hogyan kényeztessék újdonsült vagy épp alkalmi kedvesüket, hogy ne csak egy kellemes éjszakát töltsenek együtt, hanem még a reggelit is együtt fogyasszák el! Ebből a találkozásból nagyszerű dolog kerekedhet, ne légy felszínes!

Skorpió

Kreatív és élettel teli: így telik az egész heted! Vénusz gondoskodik a sok ölelgetésről, szeretetteljes pillanatról, a Mars felturbózza a vágyaidat, te pedig folyton csak kényezteted kedvesedet. Most úgy érzed, hogy tényleg megért téged és minden vágyadat szinte a szemeidből is képes kiolvasni.

A szinglik most nem tartózkodnak egy kalandtól sem, sőt, szívesen eltöltenének egy-két forró éjszakát valaki karjában. Ha lassan vágsz azonban neki a dolgoknak, a flörtből valami több is lehet!
 


Nyilas

Jelenleg testileg-lelkileg be vagy zárkózva, magad sem tudod mi az oka ennek az érzésnek. Így partnerednek nehezére esik teljesíteni a vágyaidat, vagy egyáltalán kitalálni, hogy mit érzel. Ezért nem csoda, hogy visszafogod magad erotikus téren, pedig most rajtad múlna, hogy kezdeményezz. Még szerencse, hogy a másik feled türelmes veled.

A szinglik nem találják a megfelelő stratégiát a másik nem meghódításához, pedig sok trükk van a tarsolyban. Ráadásul a testi kontaktusra sem reagál könnyen a kiszemelt partner, vigyázz, ne lépd túl a határokat.
 


Bak

A Vénusz hatására nagyon vonzó és csábító leszel, sugárzol, bárkit le tudsz venni a lábáról, még akkor is, ha az épp nem a kedvesed… Szuper előfeltételei vannak most egy kicsapongó éjszakának! Azonban ne maradj túl sokáig távol, nehogy idő előtt lebukj…

Szingliként, ha testi kontaktusra vágysz, jó hírekkel szolgálhatunk! Elég, ha erőteljesen kimutatod érzelmeidet és máris sikert arathatsz! Akit kiszemelsz, az nem fog tudni ellen állni neked.

Vízöntő

Örülsz a látogatóknak, viszont annak is, ha azok végre elmennek és kettesben lehetsz kedveseddel. Jelenleg nagyon szívesen töltesz el minden időt pároddal, s alig várjátok, hogy minél több erotikára kerüljön sor köztetek, ha lehet több módon és formában, - akár változatos helyszínekkel.

A szinglikből nagy eséllyel újdonsült szerelmes válhat, hangosan dobog a szívük és még aludni is alig tudnak az izgalomtól. Azonban az éjszakákat mégiscsak jobb, ha egyedül töltöd, ne add ki minden titkodat azonnal, akkor gyorsan elveszíted a csáberődet.
 


Halak

Kedveseddel nagyon jól megértitek egymást, pedig rengeteg dolgotok van mind a kettőtöknek. Az erotikára így nem nagyon lesz időtök. Szerencsére a Vénusz és a Mars feltüzeli a vágyaidat hétvégére, azonban figyelj a partnered igényeire is!

A szinglik megpróbálják kordában tartani magukat, viszont alig várják, hogy végre két vállra fektessenek valakit, aki meg is adja magát elég könnyen. Szeretnél új embereket megismerni, szíveket meghódítani és sokat szórakozni? Ki akadályozhat meg ebben?

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás