Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mondd meg, mit kezdjek az életemmel!

Közzétéve: 2018. 08. 07. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 494 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég azt kérdezte tőlem egy lány, miután felmondott 4 hónap után a munkahelyén, - mely bár jól fizetett, viszont halálra unta magát, - mit is kezdjen az életével most. No és mit kezdjen?

Kedves bátor lány!

Először is gratulálunk, hogy azt tetted, ami számodra a legjobb! Felmondani egy állást, amitől úgy érzed, hogy igazi mókuskerék az életed - hihetetlenül felszabadító érzés.

Másodszor, ne érezd rosszul magad azért, mert ott hagytál egy lélekölő, lehangoló, és egyéb negatív szavakkal illethető állást! Ok, jól fizető munka! De, tudod miért ne érezd rosszul magad? Egy unalmas munka nem olyan, mint egy unalmas farmer, amit eldobhatsz, vagy akár feldobhatsz egy új frizurával, egy dögös magas sarkúval és egy piros boleróval, amitől máris rá sem ismersz a korábbi unott szabására! Egy unalmas munka sosem tűnik el, vagy változik meg. 8 órát töltöttél el a napodból azzal, hogy egy asztal mellett unalmas és banális robotmunkát végezz. Ez egy nehéz kötelék, mely akár rossz irányba menő változástól igazi szörnyeteggé válhat az életedben és rátelepedhet a magánéletedre is!

Gondolj arra inkább, hogy nem lehetsz boldog úgy, ha az életedet kidobod az ablakon a munkád miatt! Mindenki kezében ott volt már a döntés és mindenki számára más a limit, amíg elvisel egy hasonló munkát. Eldöntöd, hogy eddig és ne tovább, ilyen munkát soha többet nem akarsz végezni. Viszont most merre tovább? Hidd el, mások sem tudják pontosan, hogy milyen irányt vegyen az életük ezen döntést követően!

Ilyenkor szükséged van egy kis időre, míg tisztázódnak a fejedben a dolgok. Ha úgy döntesz pl., hogy fotós leszel, jelentkezel egy kurzusra, kitalálsz egy jól hangzó nevet, elkészíted a saját weboldalat és portfóliódat... aztán egyszer csak rádöbbenhetsz, hogy ez a világ egyáltalán nem fekszik neked. Túl nagy a konkurencia, elvontak az emberek, furák az elvárások. De akkor mi a teendő?

Olvass sok agytréninges könyvet, tanácsadó könyvet, mely segít, hogy megvalósítsd az álmaidat, vagy akár elkezd saját cégedet, esetleg hogyan csinálj pénzt a hobbidból!

- Írj egy listát arról, hogy mit tudnál élvezni! Mutasd meg a barátaidnak és a családodnak és kérd ki a véleményüket! Ha negatív véleménnyel vannak, kérlek ne figyelj oda, lehet, hogy csak irigyek a bátorságod miatt!

- Fókuszálj arra, hogy te mit akarsz! Mi számodra az álomkarrier?

- Kezdd el azonnal a munkát és vállalj extra feladatokat is!

- Kutass! Nézd meg, mit csinálnak mások és hogyan! Mennyire professzionálisak vagy sem!

- Tudd, hogy mikor kell bedobni a törülközőt! Mindenkinek vannak rossz napjai, - tudj különbséget tenni aközött, hogy valamihez nincs már kedved, vagy egyszerűen csak hangulatváltozáson mész keresztül!

- Légy bátor és hidd el, hogy meg tudod csinálni!

- Néha fogsz hibákat elkövetni! Légy rajtuk túl minél hamarabb! Minél többet próbálkozol, annál közelebb kerülsz ahhoz, amit valóban csinálni akarsz!


Miután végigolvastad ezeket a tippeket, menj oda egy tükörhöz és írd fel rá a következőket:

" Az élet nem 1000x rövidebb annál, hogy unatkozzunk?" Friedrich Nietzsche

"Egy csoda, ha hiszel magadban, ha erre képes vagy, minden megtörténhet!" (Johann Wolfgang von Goethe)

"Az embereknek sokkal inkább tisztába kell jönniük azzal, hogy a mennyire szükségük van a tanulásra ahhoz, hogy tudják, hogyan éljenek, mivel az élet igen rövid és néha még annál is rövidebb!" (Andy Warhol)

Sok szerencsét! - bár erre talán nincs is szükséged, te kis bátor!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás