Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan dekoráld nyáron a lakást?

Közzétéve: 2018. 07. 14. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 217 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van néhány szabad órád a lakás dekorálására, vagy eszedbe jutott, hogy párodat, barátaidat meglepd valamilyen különleges dísszel? Akkor itt a helyed!

Íme, 8 ötlet, hogy több időd maradjon az előkészítésre, na és persze a lazításra. Hisz erről szól a nyár, nem igaz?
 

1. Angyalkák

Mennyei ötlet! Kartonpapírból angyalszárnyakat vágunk ki és ezüst dróttal kis kémcsövekre (virágboltban vagy hobbiboltban kapható) illesztjük. A drótokat a kívánt hosszra vágjuk, majd egy homokkal teli fém tartóba szúrjuk. A kis vázákban akár virágok vagy vékony gyertyák is jól mutatnak. Extra tipp: Az angyalszárnyakra írt nevek ültetőcédulaként is funkcionálhatnak!
2. Alapos terítés

Érdekes és szokatlan nüanszot teremt az asztalon, ha egy fekete papírra fehér papírból sniccerrel előzőleg kivágott formákat ragasztunk. Az aranyos neccmintából akár poháralátétek is készülhetnek.
3. Hogy képben légy!

A régi képkeretek teljesen új szerepet kapnak, ha kép és tükör nélkül felfüggesztjük őket a falra és érdekes mintájú szövetekkel, akár akasztókkal töltjük meg a keretet!
4. Világító képek

Válasszunk ki néhány fotót, majd ragasszuk őket össze a két szélükön úgy, hogy a fotók közé férjen egy üvegpohár! A pohárkába aztán teamécsest, vagy akár úszómécsest is helyezhetünk!
5. Egyszerű üzenőfal

Hosszú folyosókat élénkíthetünk fel igen egyszerűen és ideg- és költségkímélően, ha egy vékony filcszalagot ragasztunk a falra, melyre aztán képeket, vagy tetszetős képeslapokat függeszthetünk fel!
6. Tésztaképek

Farfalle, fusili, spagetti- ugye nem csak az evés jut az eszetekbe róla? A mutatós formájú tészták akrilfestékbe mártva káprázó színeket kapnak. Amíg száradnak, addig előkészíthetünk néhány lenvászon darabot, mint festővászon alapot, mégpedig úgy, hogy egy festékbe mártott szivaccsal batikolt mintát varázsolunk a felületre, ha megszáradt, akkor jöhetnek a színes tészták, melyeket a kívánt formában ragasztóval illesztünk a képekre!
7. Kávé pillanatok

"A kávébabok érzéki illata szenvedéllyel tölti el lelkemet!" Ehhez hasonló motiváló idézeteket írhatunk a konyha falára például. Érdemes az írást először vagy kézzel, vagy számítógéppel megtervezni- a kívánt betűformát és méretet-, illetve, hogy egyáltalán, hogyan néz majd ki a szöveg a falon, majd akár a betűket a lapról egyenként kivágva, vagy akár óvatosan egy filctoll segítségével a falra firkantani!
8. Stílusos mosogatás

Nem mondom, hogy ez a két szó igazán összeillene, de az biztos, hogy most sok igényes háziasszony felkapta a fejét! Ami kell hozzá: 1. A tudat, hogy ez tényleg szép lesz. 2. Színes mosogatószivacsok. 3. Fagyis pálcikák. 4. Éles kés. 5. Ragasztó. A szivacsba kis lyukat vájunk, ahová majd beletoljuk a pálcikát, mellé egy kis ragasztót. Ezután fonalból neveket kanyarítunk a  szivacsra és ráragasztjuk. Az így kapott szivacsok szolgálhatnak utalásul vendégeinknek arra, hogy segítsenek a konyhában, vagy akár vicces ültetőkártyaként is szerepelhetnek a kerti asztal közepén!
Forrás: Ezoterikus.hu