Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mit árul el rólad az esküvői ruhád?

Közzétéve: 2018. 07. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 220 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ruha tulajdonképpen pontosan azt jelképezi, ahogy egy nő szeretné, hogy lássák az esküvőn és többet árul el valós személyiségéről, mint a hétköznapokon viselt ruhái.

 
Egy nemrégiben elvégzett amerikai felmérés során közzétették, hogy egy átlag menyasszonyi ruha ára kb. 1500 Dollár (350.000 Ft). Ez azért szép kis summa, melyet sokan közülünk kemény és hosszú munka árán spórolnak össze, hogy aztán azon az egy bizonyos napon a kellő fényben tündökölhessenek, majd a ruha szépen elpakolva őrizze a jeles esemény emlékét éveken keresztül a szekrényben. A ruha tulajdonképpen pontosan azt jelképezi, ahogy egy nő szeretné, hogy lássák az esküvőn és többet árul el valós személyiségéről, mint a hétköznapokon viselt ruhái.

Fátylas ruhák - nosztalgikus és szűzies

Fátyol vagy nem fátyol? Sok nő tanakodik el a két variáción, főleg, hogy a mai variációk száma szinte végtelen és rengeteg féle különböző külsőt varázsolhatunk általa magunknak. A fátylat választó nők legtöbbje odáig van a kényes kézi munkával elkészített különleges darabokért, melyek, ha úgy tetszik, igazi státuszszimbólumnak számítanak, másokat pedig megbabonázott a régi fotókon anyáik, nagyanyáik hosszú fátyla és szeretnének hűek maradni a tradíciókhoz.
 


Testhezálló darabok - szexi és nyílt

A testhez álló, merevítő nélküli ruhát viselő menyasszonyok pontosan tudják, hogy kik ők, mijük van, és mit akarnak megmutatni. Ezek a hölgyek még a templomban sem akarnak megszabadulni szexepiljüktől, s nem vetik el annak a gondolatát, hogy fedetlen vállakkal jelenjenek meg. Pedig a tradíció szerint a templomba így megjelenni illetlenség.

Merevítős ruhák - az örök hercegnő

Minden hölgy hercegnőként érzi magát a jeles napon, viszont akadnak, akik annak minden hozzávalójáért rajonganak: rózsaszín virágok, hatalmas uszályos ruha, fidres-fodros díszítések, gyöngyös diadém. Az ilyen ruhát választó hölgyek valóban a hercegre várnak fehér lovon és ragaszkodnak hozzá, hogy az esküvőjükön minden egyes részlet tökéletes és finoman kidolgozott legyen. A már nem leánykorú és sokadszor házasodó hölgyek is előnyben részesítik a hasonló fazonokat.
Forrás: Ezoterikus.hu