Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Duálpárok!? Léteznek? Igen... - vagy nem?

Közzétéve: 2020. 07. 04. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 34 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki a saját, neki rendelt párját keresi. A párját, akivel az idők kezdetén együtt voltak és az idők végezetéig újra össze akarnak kapcsolódni.

 
A duálpár tulajdonképpen két erős, önálló lelket jelent, akik saját kisugárzásuk tudatában képesek bevonzani a másikat. Elfogadni őt és megérteni a létezésének mozgatórugóját.

Duálpárunk több is lehet, de mégsem találja meg mindenki. Vagy nem e földi létben. Ha valóban létezik számodra, ez olyan erős vonzás - és persze taszítás egyben, - hogy biztosan találkoztok majd. Aztán rajtad áll, hogy mit kezdesz vele. Természetesen ismernünk kell hozzá magunkat, hogy felismerjük őt és a lehetőséget, amit a találkozásunk magában rejthet.

A duálpárok első látásra egymásba szeretnek, a kapcsolat első időszakát a Vénusz uralja, amolyan lilaködös időszak, ahogy mindenki ismeri. A kapcsolat későbbi szakaszán azonban a Mars veszi át az irányítást, és ez sok konfliktust tartogat a pár számára, amit ha megoldanak, akkor akár örökre összekapcsolódhatnak.
 


Ez nem egy problémamentes kapcsolat, hiszen sok bennük a különbözőség, amolyan se vele, se nélküle összekapcsolódás. Ha szét is válnak, érdemes megoldani az okát, hogy miért találtak egymásra. A férfiak magukban hordják az ideális nőről alkotott képet, - és ez visszafelé is igaz. Azonban a duálpárok között örök feszültség van, hiszen nagy erők állnak egymással szemben. Bár felfedezzük a másikban azt, amit keresünk, és ami belőlünk hiányzik, de éppen a másság miatt nagyon nehéz elviselni, mintha egy egyenesen a két pólus két felé haladna.

Mítoszok is szólnak a duálpárokról. Fontos kiemelni, hogy a duálpárok nem lelkitársak, hanem inkább egymás komplementerei, akár a Yin és Yang. Híres duál volt István Pál és Eörssy Erzsébet. Az ő példájukon jól bemutatható, hogy a duálpárok onnan ismerhetőek fel, hogy azonos asztrológiai házban állnak, asztrológiailag sok az átfedés karmájukban.

De fontos kiemelni: minden kapcsolat saját magunkból indul, hogy mi miként állunk saját érzéseinkkel és vágyainkkal szemben. És persze az időzítés is nagyon fontos…
Forrás: Ezoterikus.hu