Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp június 25. - július 1. között

Közzétéve: 2019. 06. 25. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 84 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Sok a dolgod ezen a héten és legtöbbször éppen két találkozó között találod magad. Nagyon is lehetséges, hogy a partneredet ez lassan az őrületbe kergeti. A stressz mellett az erotikának nem sok esélye van így, - ugyebár. Találj időt a szerelmes pillanatokra is! Ugyanez vonatkozik a szinglikre is, akik ezen a héten túlságosan hajtják magukat!

Heti hódító tipp: Ne hagyd, hogy a sok teher elvonja a figyelmedet a klassz eseményekről!
Heti színtipp: narancsszín
Heti helyszíntipp: hivatalos megnyitók, galériák.
 


Bika

A Merkúr felkelti kíváncsiságodat a héten, így sokkal fontosabb lesz számodra, hogy minél több ember találkozz, mint, hogy a kedveseddel töltsd el az idődet. Sőt, azt kell mondanunk, hogy most a szex gondolata az, mely a legkevésbé foglalkoztat. Azért szerencsére most is jól kijöttök egymással, nincs ok az aggodalomra. A szinglik érzik, hogy most jó esélyeik vannak az ellenkező nemnél.

Heti hódító tipp: Tarts egy kis kreatív szünetet néha, hogy feltöltődhess!
Heti színtipp: ciklámen
Heti helyszíntipp: bulik, nagy szabadtéri összejövetelek.
 


Ikrek

Most nem hagyatkozhatsz csakis a csillagok jóindulatára, magad is tenned kell a saját szerencsédért! A szerelmi életednek egy kis felfrissülésre van szüksége, így az erotikának végre semmi sem szabhat gátat majd! Még a szinglik is úgy érzik, hogy zöld utat kaptak a pezsdítő éjszakai kalandokra Vénusz ideális helyzetének jóvoltából.

Heti hódító tipp: Éleszd fel a kalandvágyad!
Heti színtipp: aranysárga
Heti helyszíntipp: spontán kiruccanások, kisebb-nagyobb autóutak.

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

A héten egy kissé túlbuzgó vagy és szinte rátelepedsz mindenkire nagy érzelmeiddel. Ha egy kissé visszafognád magad, akkor valószínű nagyobb kihívást jelentenél az ellenkező nem számára, így nem végződne minden esemény a sértődéseddel, mely abból ered, hogy úgy érzed, te mindent megadnál a másikért, cserébe viszont nem sok mindent kapsz!

Heti hódító tipp: Légy egy kicsit lazább, ami az érzelmeket illeti!
Heti színtipp: fekete-ezüst
Heti helyszíntipp: szedd magad akciók, jótékonysági estek.
 


Oroszlán

Egy Oroszlán ereje lakozik benned valóban, mely szinte leteper bárkit, akit eléd sodor az élet. A szinglik különösen úgy érezhetik most, hogy senkiben nincs elég kurázsi, hogy randira menjen velük. Ne keseredj el, kedves Oroszlán, egy bizonyos ember tud majd kezelni téged is!

Heti hódító tipp: Fogd vissza magad és ne légy olyan nyakatekert!
Heti színtipp: fekete-piros.
Heti helyszíntipp: nagy csetelések és konferenciabeszélgetések.
 


Szűz

A Szüzek fáradtnak érezhetik magukat és kissé üldözöttnek is. Ez leginkább abból ered, hogy túlszervezték magukat az utóbbi időben és nem jutott még arra sem idejük, hogy fellélegezzenek. Egy új, hirtelen kapcsolat nem zárja le benned a régi sérelmeket, ezért ne vágj bele semmibe meggondolatlanul!

Hódító tipp: A következetességed az egyik páncélod!
Heti színtipp: sötétkék, fehér, arany
Heti helyszíntipp: várlátogatások, mesterségek bemutatója.
 


Mérleg

A Mérleg alig várja, hogy végre nála is beköszöntsön a nyár annak minden forgatagával és új szerelmével, szenvedélyével. Azért ne feledd, hogy nem hagyatkozhatsz mindenben a magasabb erőkre, hanem bizony neked is számot kell vetned a sorsoddal, kívánságaiddal! A szinglik számára a felelőtlenség ideje egy kissé kezd véget érni egy új szerelem révén, de ezt egyáltalán nem bánják.

Heti hódító tipp: A sorsod saját magad irányíthatod!
Heti színtipp: aranybarna
Heti helyszíntipp: open-air koncertek, lemezbemutatók.

Skorpió

A héten az erotika gondolata nagyon foglalkoztat, különösen, ha van egy szabad perced, azonnal beleásod magad némi erotikus irodalomba, vagy izgalmas filmbe. Ez sokat lendíthet a párkapcsolatodon, mivel partnerednek nagyon tetszik majd új elánod. A szinglik tudják, hogy most készülhetnek fel csak igazán minden eshetőségre, ha egyszer ráakadnak majd az igazira.

Heti hódító tipp: A prűdség most nem a te asztalod!
Heti színtipp: fehér-sárga
Heti helyszíntipp: termálfürdők, víziparkok.
 


Nyilas

Kellemes vagy sem, a kapcsolataid most nem a te ízlésed szerint alakulnak. Néha totál mást mondasz, mint amit akarnál, és ez bizony alkalmanként kellemetlen meglepetéseket okozhat számodra, nem is szólva arról, hogy ezek után legtöbbször fagyossá válik a hangulat körülötted, így esélyed sincs a szerelmes percekre, csak nagy lelkesedés árán!

Heti hódító tipp: Erősítsd empatikus érzékedet!
Heti színtipp: halvány sárga
Heti helyszíntipp: munkahely körüli kávézók, éttermek.
 


Bak

Kellemes hét vár rád, viszont a szerelemben nem várt állóvizes hangulat veszi át az irányítást, melyet akármennyire is igyekszel megszüntetni, mégiscsak megmarad egészen vasárnapig, mikorra már magad is beletörődsz, hogy ez a hét a klassz baráti csevejekről, napozásról, finom vacsorákról szól.

Heti hódító tipp: Ne küzdj az ár ellen!
Heti színtipp: üde piros és sárga
Heti helyszíntipp: kellemes kiülős beszélgetések, könyvesboltok.

Vízöntő

Nem tudod, hogy mi az, amire igazán vágysz, de abban biztos vagy, hogy nem erre. Még nem tudod, hogy melyik irányban indulj el a változás útján, de azt tudod, hogy annak jobbnak kell lennie annál, mint ami most van. A szinglik csak azt érzik, hogy valami útjában áll a boldogságuknak és ezért nem lelnek már oly régóta partnerre! Most jó esélyük van arra, hogy rájöjjenek a titok nyitjára!

Heti hódító tipp: Önismeret.
Heti színtipp: fehér-arany
Heti helyszíntipp: nagy piacterek, bizsu- és sálboltok.
 


Halak

Hát, kedves Halak, az az igazság, hogy az elveszett vágyaidat senki sem pótolhatja már, viszont egy kis szerencsével még egész jó, flörtélésre alkalmas pillanatokat teremthetsz magadnak! A leginkább arra lenne szükséged, hogy beletörődj a sorsodba, ne ússz mindig ár ellen, és elfogadd, hogy mást hozott számodra az élet, mint amit kigondoltál magadnak. Lehet, hogy akkor sem lennél elégedettebb? Mivel panaszra igazán nincs okod!

Heti hódító tipp: Mosolyogj sokat!
Heti színtipp: padlizsán
Heti helyszíntipp: kertépítő boltok, virágfesztiválok.
Forrás: Ezoterikus.hu