Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mi a csillagjegyed? Olyan az árnyoldalad! Horoszkóp a rejtett dolgokról...

Közzétéve: 2018. 06. 18. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés

Magadra ismersz? Sajnos a csillagjegyek nem csak pozitív irányban determinálják a jellemed. Ha kíváncsi vagy árnyoldaladra, olvasd el alábbi cikkünket!

 

A Kos árnyoldalai (március 21. - április 19.)

 

A Kos árnyéka az ellentétes jegy, a Mérleg ingadozó hajlama, amely a dolgok halogatásához vezethet. A Mérleghez hasonlóan az árnyoldal nehezen mond nemet. Jellemző rá a "mindent a nyugodt életért" felfogás, amely ugyan sokat ígér, de keveset hoz.

 

 

 

 

A Bika árnyoldalai (április 20. - május 20.)

 

A Bika árnyéka a Skorpió jegy előnytelen oldalát testesíti meg. Mérgező rosszkedv, irigység, féltékenység és harag táplálja a benne lappangó dühöt. A neheztelés őstípusaként a Bika sohasem felejt és képtelen megbocsátani.

 

 

 

 

Az Ikrek árnyoldalai (május 21. - június 21.)

 

Az Ikrek jegy árnyoldala a megbízhatatlanság. Időről időre nyíltan megmutatkozik. A trükkmester, a becsapás művésze mindig meggyőz arról, hogy valójában jó üzletet kötünk. Erre gyakran az unalom veszi rá, így reagál a butaságra, vagy arra, ha úgy érzi, semmibe veszik.

 

 

A Rák árnyoldalai (június 22. - július 22.)

 

A Rák árnyoldala az erős érzelmi kötődésből alakul ki, amelyet a jegy szülöttei mindennel és mindenkivel szemben éreznek. Ez a bizonytalan árnyoldal a vele született bizonytalanság érzésből származik.

 

 

 

 

Az Oroszlán árnyoldalai (július 23. - augusztus 22.)

 

A jegy vágya, hogy másokat irányítson, vezetési kényszerbe csaphat át. Az Oroszlán árnyoldala kihasználja mások gyengeségeit.

 

 

 

 

A Szűz árnyoldalai (augusztus 23. - szeptember 22.)

 

A Szűz prüdériája elfordul mindentől, ami káros és egészségtelen, mégis mély vonzalmat érezhet a kukkolás és a pornográfia világához. Ez az elnyomott, mindenbe beleavatkozó személyiség él a gyanúval, hogy mindenki másnál jobban tud mindent.

 

 

 

 

A Mérleg árnyoldalai (szeptember 23. - október 22.)

 

Jóllehet, a Mérleg békés jegy, mégis meglepően önző az árnyoldala, amelyben felfedezhetjük a Kos ellenszenves nyomait. Magába forduló és akaratos, ezért úgy tűnik, mintha a mások jóléte iránti aggodalom, amelyről a Mérleg tanúbizonyságot tesz, befelé irányulna. Ez az árnyalak a saját önző érdekében hazudik és csal.

 

 

 

 

A Skorpió árnyoldalai (október 23. - november 21.)

 

A Skorpió árnyoldala mérgező és rosszindulatú. Minden haragot magában foglal, amely a jegyhez köthető, és ezt ötvözi az ellentétes jegy, a Bika öszvérmakacsságával. Mivel hajlamos az önpusztításra, könnyen felfedezhetjük nála a szadista és mazochista vonásokat.

 

 

 

 

A Nyilas árnyoldalai (november 22. - december 21.)

 

A Nyilas árnyoldala az Ikrekéhez hasonlóan képmutató. Remek hazudozó, aki sok mindent megígér, majd egyszerűen megfeledkezik róla, miközben újabb élményeket hajszol. Az őszintétlenség az élete minden terét áthatja. Dicsekszik és lázad, azt akarja, hogy észrevegyék - és szeressék. Ha kényszerítik valamire, veleszületett tapintatlansága éles rosszindulatba csaphat át.

 

 

 

 

A Bak árnyoldalai (december 22. - január 19.)

 

A Bak árnyoldala kritikus, szűklátókörű, pesszimista és merev. A belső elégedetlenség hajtja az érvényesülés és a siker felé a világban.

 

 

 

 

A Vízöntő árnyoldalai (január 20. - február 19.)

 

Mivel két nagyon erős uralkodó bolygóval rendelkezik, a két árnyoldal közül bármelyik lehet az övé. A szaturnuszi árnyoldala hideg, merev és elutasító, tökéletességre és irányításra vágyik, amelyet anarchiával érhet el. A másik, Uránusz uralta árnyoldala szakít a hagyományokkal és kiforgatja azokat, csak azért tesz dolgokat, hogy különbözzön másoktól. Néha pszichotikus, anarchiára és megsemmisülésre törekszik.

 

 

 

 

A Halak árnyoldalai (február 19. - március 20.)

 

A Halak árnyoldala egy mártír, aki úgy érzi, hogy állandóan rászedik és kihasználják. Ezt a személyiséget az alakítja ki, hogy képtelen felfogni, mikor nem kell továbbra is adni és megtenni mindent valaki másért. A Halak fő árnyoldala a bűntudat és az állandó késztetés a vezeklésre és az önfeláldozásra.

 

forrás: Judy Hall, Asztrológiai Biblia című kötete

Forrás: Freespirit.hu