Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Melyik 8 betű változtatta meg a világot? Tudd meg!

Közzétéve: 2020. 05. 31. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 44 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A T h e S o c i a l N e t w o r k című film magáról a F|a|c|e|b|o|o|król szól, s az alapítójáról, M a r k Z u k e r b e r g ről. Elképesztő számmisztikai eredményeket kalkuláltunk ki a Facebookról!

 
Egész életünk legsorsfordítóbb és legerősebb szociális média élménye, - csak néhány billentyű megérintésével máris egy sor információt tölthetsz fel magadról, - melyet szeretnél, ha mások is tudnának rólad. Interaktív módon, bárkinek elérhető veled kapcsolatban a megosztott információ, csak azért, hogy veled élje át az élményt, hogy tapasztalatot gyűjtsön, hacsak nem állítod be, hogy az oldalad csak az ismerőseidnek lehessen látható, - bár valljuk be, ez utóbbira kevesen fordítanak figyelmet.

A Facebook lehetőséget ad arra, hogy megosszuk életünk történetét a világgal, hogy kik vagyunk, mit dolgozunk, hol, mik a személyes érdeklődési területeink, a kedvenceink, az étkezési szokásaink és így tovább. Ma már alig van valami, amit még ne láttunk volna a neten. A fotók száma végtelen, - látjuk a gyerekeket, a szerelmeket, a kutyákat, a macskákat-képet kapsz a másik életéről. Sokan szeretik a gondolataikat, érzelmeiket is megosztani másokkal, hogy mit szeretnek és mit nem. Sőt még a "tetszik" ikon is extra szolgálattal bír arra, hogy bejelöljünk számtalan dolgot az interneten.Beszéljünk először magáról a filmről, illetve, hogy mit árulnak el a számok Mark Zuckerbergről és Facebookról!

Forrás: Ezoterikus.hu