Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

8-as KUA / GUA számod van?

Közzétéve: -0001. 11. 30. Írta: Szatmári Nóra - diplomás Feng Shui Mester Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Elnevezés: 8-as fehér föld csillag Trigram: KEN Elem: kis föld Szín: sárga, barna Csoport: Nyugati
Sheng Qi (Chi)
Számodra a legkedvezőbb irány Dél-Nyugat.
Sheng qi alapvetően az életet adó erőt, a teremtő erőt mutatja. Sheng qi irányt a jólét, a szerencse és a hatalom megszerzésére használhatjuk. Üzleti sikert is biztosít. Ezt az irányt arra is használhatjuk, hogy politikai befolyást, hatalmat szerezzünk. Hasznos az üzletemberek, a vállalkozók és a politikusok számára. Ez az irány a gyermekáldás és az egészséges élet szempontjából is hasznos lehet.
Tien Yi
Számodra a második legkedvezőbb irány Észak-Nyugat.
Tien Yi jelentése égi, vagy isteni doktor. Ezt az irányt a betegségek gyógyítására használhatjuk. De arra is alkalmas, hogy tehetőssé, jómódúvá tegyen bennünket. Ez az irány segíti a gyógyító tehetség kialakulását a betegségek kezelését, általában orvosok használják. Ha ezt az irányt használod, jó esélyed van arra, hogy az emberek segítenek rajtad a bajban, hogy hosszú és egészséges életed legyen. Ha az egészséget tartod szem előtt, akkor ezt az irányt kell használnod.
Yen Nien
Számodra a harmadik legkedvezőbb irány Nyugat.
Yen Nien jelentése hosszú élettartam. Ezt az irányt elsősorban a párkapcsolatok, a férj és feleség közti harmónia szempontjából érdemes használni. Ez az irány jó kapcsolatteremtő és alkalmazkodó készséget biztosít, hasznos olyan emberek számára, akik tehetségük révén szeretnének jómódúvá válni, főleg a PR és marketing-menedzserek, vagy személyzetisek számára előnyös. Harmóniát és jószándékot ösztönöz a családtagok között. Szóval, ha családi problémáidat szeretnéd megoldani, ezt az irányt kell használnod.
Fu wei
A negyedik legkedvezőbb irány számodra Észak-Kelet.
Fu Wei jelentése fekvő helyzet. Általában a fejlődés, a képzés és a tanulás szempontjából érdekes. Ha valaki ezt az irányt használja, azt általában elkerülik a problémák. Nagyon jó ez az irány arra, hogy rendben megtartsd a pozíciód, hogy adminisztratív döntéseket hozz, adminisztrációban dolgozók és személyügyi menedzserek használhatják leginkább. Ez az irány növeli a személyi képességeket, a tiszta elmét, a leginkább tanulásra használható.
Chueh Ming
Számodra a legszerencsétlenebb irány Dél-Kelet.
Chueh Ming jelentése kimerült sors. Ebben az irányban semmis sem fog rendesen működni, pénzügyi nehézségeid adódhatnak, és jó eséllyel meg is betegedhetsz. Balesetek, egy gyermek levesztése, családon belüli szakítás, üzleti veszteségek, ezek csupán néhány drasztikus példák azokra a gondokra, amikkel meg kell küzdened ebben az irányban. Ezt az irányt egyébként totális eltévelyedésnek is hívják.
Lui Sha
A második legrosszabb irány számodra Kelet.
Lui Sha jelentése hat ördög. Ez az irány bírósági pereket és kapcsolati problémákat eredményezhet. Pénzveszteség, egészségügyi problémák, érvelési nehézségek, zavarodottság, gyakran váltogatott partnerek, ezek csupán példák azokra a problémákra, melyeket ez az irány számodra hozhat. Családi vállalkozásod tönkremehet, és fennáll a korai elhalálozás veszélye is.
Wu Gui
A harmadik legrosszabb irány számodra Észak.
Wu Gui jelentése öt szellem. Ez az irány totális diszharmóniát, családtagok közti gyakori veszekedést és hűtlenséget hoz. Visszaesés, hátráltatás, elhibázott projektek, tűzkár, folyamatos veszteségek jellemzők erre az irányra. Szemben találhatod magad olyan problémákkal, mint az alkalmazottak nehéz megtartása, vagy esetlegesen betörés, rablás.
Ho Hai
Számodra a legkevésbé rossz irány Dél.
Ho Hai jelentése sebesülés. Érzelmi fájdalom, szenvedés, megbántottság és váratlan balszerencse. Ez az irány vitákat eredményez, a munka, vagy pénz elvesztését hozhatja magával. Fennáll a veszélye, hogy folyton akadályokba ütközöl, és semmi sem megy simán. A problémák mértéke és a veszteségek ebben az irányban azonban nem olyan drasztikusak, mint a fentebb felsorolt esetekben.
Forrás: Ezoterikus.hu