Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mi az asztro-jegye? Olyan lesz testvérnek! Befogadó vagy féltékeny?

Közzétéve: 2021. 04. 09. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A zöld szemű szörny megjelenésének veszélye mindig fenyeget, ha egy új baba érkezik a családba, s a korábban születettek státusza akaratlanul is háttérbe szorul.


 
A testvéri féltékenységet és rivalizálást leginkább csak úgy lehet kezelni, ha megértjük a gyerekek helyzetét és egyszerűen családtagként, no és egyenrangúként kezeljük mindannyiukat. Nem pedig ellenségként.

A zodiákus legféltékenyebb tagjai a Skorpió, a Rák, a Halak és a Bika. A Skorpiónak örökösen személyes kontaktusra van szüksége, vagyis számára a minőségileg eltöltött közös percek döntő fontosságúak. A Rák szinte anyáskodóvá válik, ha új testvére születik, mely hajlamát ügyes kézzel a jó irányba lehet forgatni. A Halak belül sértődött és összetört attól, hogy már nem számít olyan különlegesnek, vagyis figyelj rá, hogy kedves mosolya őszinte-e! Bár a Bika békésen kezeli az új helyzetet, viszont nem igazán együttműködő. Egy saját sarok azonban megoldja a problémáját.

A „legversenyképesebb” jegyek a Kos, az Oroszlán, a Nyilas és az Ikrek. A Kosnak bár időre van szüksége, hogy felnőjön az új felelősséghez, utána viszont igen szerető testvérré válik. Az Oroszlán nem szereti, ha nem ő áll a középpontban, azonban néhány ego-növelő játéktól, vagy dicsérettől mindig újra megtáltosodik. A Nyilas néha kissé türelmetlenül játszhat majd a kicsivel, vagyis neki kellenek olyan játékok, melyek az ő súlycsoportjának megfelelőek! Hasonló a helyzet az Ikreknél is, akinek örök foglalatosság kell, különben az új csemetén lóg majd csak!

Egyetlen másik jegy sem örül jobban a jövevénynek, mint a Vízöntő, aki új barátként üdvözli a picit, a Szűz mindig segít maminak, ha bármire szüksége van a kicsinek. A Bak annak örül a legjobban, ha ő az első mindenben, vagyis háromnál több gyerek a családban összezavarja teljesen. A Mérleg egyértelművé teszi, hogy számára bérelt hely van ebben a családban, vagyis pozícióját nem veheti el senki.
Forrás: Ezoterikus.hu