Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Milyen pózban alszol? Annyira szereted Õ-t!

Közzétéve: 2021. 04. 09. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mikor a párod éppen nincsen otthon, és egyedül alszol közös ágyatokban, érdemes megfigyelned, hol helyezkedsz el, és milyen pózban.

 

Ez ugyanis sokat elárul arról, milyennek látod kapcsolatotokat tudat alatt. Te hogy alszol, mikor éppen egyedül vagy?

Párnát ölelgetve:


Habár elsőre azt gondolhatod, hogy mindez, azért van, mert hiányzik neked a párod, és őt helyettesíti a párnád, tudnod kell hogy, ez közel sem ilyen egyszerű. Meglehet, hogy ez arra utal, nem bízol eléggé a barátodban, vagy túl zárkózott vagy és tudat alatt szeretnél jobban megnyílni előtte, vagy éppen megerősítésre volna szükséged. De egyszerűen arról is lehet szó, hogy nélküle nem érzed magad biztonságban.

Saját feleden fekszel:Ha mindig a saját oldaladon alszol, az annak a jele, hogy elégedett vagy önmagaddal és a kapcsolatodban betöltött szerepeddel is, - akármi is az. Úgy tűnik, párodnak igencsak nagy szerencséje van veled, amennyiben ő is elégedett a saját szerepével.Párod felén fekszel:


Mindig elfoglalod párod részét, ha nincs otthon? Mellette állsz jóban és rosszban, - az ágyban és máshol is. Ebben a kapcsolatban senki nem fog félrelépni. Igen szoros kötelék van köztetek, így amikor nincs melletted, szinte kötelességednek érzed „megvédeni” és melegen tartani az ő felét az ágyban.


Középen fekszel:

 

Ha azt gondolod, hogy ez azt jelenti, hogy te birtoklod a vezető szerepet, akkor tévedsz. Ebben az esetben csupán arról van szó, hogy kapcsolatotok stabil és kiegyensúlyozott. Bízol magadban és párodban úgy szintén.

 
Forrás: Ezoterikus.hu