Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Jolie és Pitt Párkapcsolati Horoszkópja

Közzétéve: 2007. 08. 16. Írta: Török Hajni Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 4206 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Úton-útfélen hallunk róluk jót, rosszat egyaránt. Most ahhoz vesszük a bátorságot, hogy horoszkópjaik alapján és ne a bulvárlapok címoldaláról kapjunk információt életükről!
Kos Angelina Jolie

1975 Június 4
Los Angeles, CA

Brad Pitt

1963 December 18
Shawnee, OK


Angelina Marsa és Brad Jupiterének együttállása azt mutatja, hogy együtt szakmailag nagyon sikeresek, támogatják egymás ambícióit és mintegy stimulálják egymás kreativitását. Ketten együtt meglepően sikeresek, s könnyedén veszik az élet akadályait, hiszen mindenben egymás mellett állnak.

Mivel Brad Merkúrja Angelina Szaturnuszával pont szemben áll, a kettőjük közötti kommunikáció sokszor nehéz és frusztráló - különösen Brad számára. Ebből a szempontból sokszor egyszerűen csak nincsenek egy hullámhosszon. A hétköznapi dolgok megbeszélésével nincs semmi probléma, de mivel csak bizonyos dolgokat tudnak sikeresen lekommunikálni, mindkettőjüknek szüksége van arra, hogy legyenek barátaik a kapcsolaton kívül, akikkel az egyéb érdeklődési körükről tudnak beszélgetni.

Angelina Napjának Brad Plutójával bezárt szöge azt mutatja, hogy kapcsolatuk mély és kiszámíthatatlan. Elbűvölik egymást, szenvedélyesen ragaszkodnak egymáshoz - ez nem csak egy felszínes kirakatkapcsolat!

Mindemellett oda kell arra figyelniük, hogy mivel mindketten arra törekednek, hogy dominánsak legyenek a kapcsolatban – néha engedniük kell, hisz nekik is tudni illik: két dudás egy csárdában nemigen fér meg.

A pár egyik legnagyobb kihívását Marsaik egymással bezárt szöge mutatja: a bátorság és harc bolygója óriási energiát mutat, amely könnyen elszabadulhat és irányíthatatlanná válhat. A döntéshozatalban mutatott gyorsaság párosul azzal a vehemenciával, ahogy feldühödhetnek egymás ellen - márpedig jobb, ha ezt az energiát nem egymás ellen, hanem pozitív irányba fordítják, mint például a Jolie/Pitt alapítvány. Mivel sikeresen tudnak együtt dolgozni gyakorlati dolgokban, a különböző nézőpontok és indítékok nem okoznak komoly problémát.

Angelina Szaturnusza és Brad Neptunuszának állása adja meg számukra azt a kimondatlan összhangot, mely az együttműködésből fakadó lelki növekedést eredményezi, és egymás önzetlen segítését mutatja. Ebben a kapcsolatban dominál az egymásba vetett hit és szeretet.

Ahhoz, hogy továbbra is stabil kapcsolat maradjon közöttük, meg kell találniuk azt a pontot, ahol a mérleg nyelve kiegyenlítődik, mert mindkettőjüknek lejjebb kell adniuk abból az erőteljes uralkodási vágyból, amivel rendelkeznek. Ha erre képtelenek, akkor komoly szakadék nőhet közöttük.
Forrás: Ezoterikus.hu