Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Az 5 legjobb randi- és szeretetnap ápr. 16. és máj. 15. között!

Közzétéve: 2012. 04. 16. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3118 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A kínai filozófia által is használt holdhónapok nagy segítségedre lehetnek abban, hogy kiválaszd a legszerencsésebb napokat az első találkára! Randira fel!
2012. ápr. 19.
...mert ez a nap a kozmikus szeretet energiájának ideje. Ezen a napon győzedelmeskedhetünk az ész és az érzések felett, meghódíthatjuk kiszemeltünket, újra elcsábíthatjuk kedvesünket. Az ajándékozás és a kedveskedés napja is.
2012. ápr. 28. ...mert ez a nap a lélek és a szellemi megvilágosodás alkímiájának napja. Lehetőségünk van megtalálni és felismerni azt, hogy ki lehet számunkra az ideális társ, vagy azt, hogy akit eddig annak tekintettünk, valóban megfelel-e az elvárásainknak. Ma nyilvánítsuk ki mások iránti tiszteletünket, szeretetünket.
2012. ápr. 30. ...mert ez a nap a megbocsátásra legmegfelelőbb idő. Ha szeretünk valakit, akkor képesnek kell lenni a megbocsátásra. Ma találkozhatunk olyan személlyel, aki elrabolhatja szívünket...
2012. máj. 2. ...mert ez a nap a tradíciók és a szerelemmel összefüggő érzések megerősítésének napja. Különösen jó, ha a lehető legnagyobb mértékben párunkra szánjuk. Első randira is kiválóan alkalmas!
2012. máj. 7. ...mert ez a nap a női energiák és a párkapcsolat napja. Ezen a napon bármit megnevethetünk, ami számunkra érdekes, ami örömet okoz. Amihez kedvet érzünk, megtehetjük, mert ez is hozzájárul a jó hangulatunkhoz. Ezen a nap nagyon jó randevúra, kifejezetten kedvező házasságkötésre is!
Forrás: Ezoterikus.hu