Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mi volt az életszáma? Miért lett belőle pápa?

Közzétéve: 2012. 04. 11. Írta: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 2236 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Nemcsak a kereszténységben, de szinte valamennyi vallásban, a hetes születési számmal rendelkezőkről úgy tartják, hogy vallásosabbak másoknál...

A pápa a keresztény egyház feje, egyben Róma püspöke 2005 óta. A bíborosi testület 2005. április 19-én választotta pápává; 2005. április 24-én iktatták be. Õ a nyolcadik német pápa, és a 265. az egyházfők sorában. Mit árul el róla a neve és a születési dátuma?

XVI. Benedek pápa

1927. április 16-án született Joseph Alois Ratzinger néven. A numerológiai elemzés szempontjából a legfontosabb kiindulási alap a születési dátuma.

Esetében a hetes és a nyolcas szám jelentőségéről kell szót ejtenünk. Mindkét szám a spiritualitással, a szentséggel és a bölcsességgel áll kapcsolatban. A nyolcas szám viszont az extrémitást és a szélsőségességet is magában hordozza, vagyis, hogy valaki Istenként, vagy akár sátánként éli le az életét. A pápa születési nap száma 16, redukálva hét, életszáma a hármas. Ez egy kifejezetten szent és kiválasztottaknak való számkombináció, arra utal, hogy az illető élete áldott. A hetes a vallásosság száma is egyben, minden szent és kiválasztott hetes, vagy nyolcas születési számmal rendelkezik. Még Jézus Krisztus is 25-ei (7) születésű.

Nemcsak a kereszténységben, de szinte valamennyi vallásban, a hetes születési számmal rendelkezőkről úgy tartják, hogy vallásosabbak másoknál, nagyobb arányban hajlamosak akár a cölibátusba vonulásra, de életüket gyakran végtelen méltósággal élik le.

További érdekes gondolatokat vet fel, hogy 2005-ben lett az egyház feje: szintén hetes!
Ha pedig a konkrét beiktatási dátumot vesszük alapul, ami 2005.04.24: szintén nyolcas.
Ez már szinte „sok a jóból”!


Érdekes összehasonlítások…

II. János Pál...
I. János Pál...
VI. Pál...
XXIII. János...


Nézd meg a részleteket, kattints!

Bezárás