Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Jónás Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Férjhez mész? Akkor...

Válassz TÖKÉLETES dátumot!

Bögrejósda

Válassz egy bögrét magadnak!

Mi volt az életszáma? Miért lett belőle pápa?

Közzétéve: 2012. 04. 11. Írta: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 1082 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Nemcsak a kereszténységben, de szinte valamennyi vallásban, a hetes születési számmal rendelkezőkről úgy tartják, hogy vallásosabbak másoknál...

A pápa a keresztény egyház feje, egyben Róma püspöke 2005 óta. A bíborosi testület 2005. április 19-én választotta pápává; 2005. április 24-én iktatták be. Õ a nyolcadik német pápa, és a 265. az egyházfők sorában. Mit árul el róla a neve és a születési dátuma?

XVI. Benedek pápa

1927. április 16-án született Joseph Alois Ratzinger néven. A numerológiai elemzés szempontjából a legfontosabb kiindulási alap a születési dátuma.

Esetében a hetes és a nyolcas szám jelentőségéről kell szót ejtenünk. Mindkét szám a spiritualitással, a szentséggel és a bölcsességgel áll kapcsolatban. A nyolcas szám viszont az extrémitást és a szélsőségességet is magában hordozza, vagyis, hogy valaki Istenként, vagy akár sátánként éli le az életét. A pápa születési nap száma 16, redukálva hét, életszáma a hármas. Ez egy kifejezetten szent és kiválasztottaknak való számkombináció, arra utal, hogy az illető élete áldott. A hetes a vallásosság száma is egyben, minden szent és kiválasztott hetes, vagy nyolcas születési számmal rendelkezik. Még Jézus Krisztus is 25-ei (7) születésű.

Nemcsak a kereszténységben, de szinte valamennyi vallásban, a hetes születési számmal rendelkezőkről úgy tartják, hogy vallásosabbak másoknál, nagyobb arányban hajlamosak akár a cölibátusba vonulásra, de életüket gyakran végtelen méltósággal élik le.

További érdekes gondolatokat vet fel, hogy 2005-ben lett az egyház feje: szintén hetes!
Ha pedig a konkrét beiktatási dátumot vesszük alapul, ami 2005.04.24: szintén nyolcas.
Ez már szinte „sok a jóból”!


Érdekes összehasonlítások…

II. János Pál...
I. János Pál...
VI. Pál...
XXIII. János...


Nézd meg a részleteket, kattints!