Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Logikus vagy érzelmes? Simian vonalad elárulja rólad!

Közzétéve: 2020. 03. 30. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 64 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már ha van! A legtöbb ember két vonallal jeleskedik a tenyere felső és középső részén. A tenyérjóslásban ezeket szív- és fejvonalnak nevezik. De hol rejtőzik simian?

 

Ha a szív- és a fejvonal egybeér, majd egyetlen vonalként fut át a tenyéren, a tenyér egyik szélétől egészen a másikig, - vagy legalább a tenyér felétől - akkor azt simian-vonalnak hívjuk. Az utóbbi a simian-vonal legletisztultabb formája, azonban ahány ember, annyi tenyér, vagyis számos variánsát különböztetik meg a tenyérjóslásban.

 Ha a fejvonal összeér a szívvonallal, de a szívvonal egy kissé túlhalad az ujjak felé, akkor itt inkább a szívvonal domináns a kettő közül. Ez azt jelenti, hogy az illető igen érzelmes ember lesz, aki erős logikai érzékkel bír, döntéseit analizáló gondolatmenete előzi meg. Mindig gondolkodik, mielőtt cselekedne, azonban minden cselekedetét mély beleérzőképesség hatja át.
Ha a fejvonal és a szívvonal egybeér, azonban a fejvonal a tenyér felé egy vonalban folytatódik, akkor az illető inkább mentális, vagyis a cselekedeteit logikája, mintsem érzelmei irányítják.

A logika egy kis érzelemmel nagyon jó teljesítményeket ígér!

 Ha a simian-vonal felett vagy alatt található vagy egy rövid szív- vagy egy rövid fejvonal is (netán mindkettő), akkor az előbbi leírások szerint az illetőnél vagy a logika vagy az érzelmek gyakorolnak erősebb hatást a személyiségére.

Ha mindkét vonal jelen van, akkor kiegyensúlyozott, könnyen talál arany középutat a logika és az érzelmek között.

 Megkülönböztetünk alacsonyan és magasabban futó simian-vonalat is.

A pozíciót igen nehéz megállapítani, mindenesetre minél magasabban fut a vonal (az ujjak közelségéhez viszonyítva), annál emocionálisabb, minél alacsonyabban (tenyér közepéhez viszonyítva), annál inkább mentális beállítottságú az illető.

A simian-vonal elnevezésének eredete hosszú időre nyúlik vissza. A név maga onnan ered, hogy a majmoknak általában egyetlen vonal fut a tenyerükön. A kaukázusi embereknek mintegy 4%-a rendelkezik ilyen tenyérrel, az ázsiaiaknak pedig majdnem 13%-a. A vonal legalább az egyik tenyerükön felfedezhető, a mindkét tenyéren fellelhető simian-vonal nagyon ritka.

A nyugati orvoslás szerint a vonal testi rendellenességre utal, bár ha valakinek ilyen vonal fut a tenyerén, még nem feltétlenül számíthat betegség felbukkanására.

Érdekes tény, hogy a simian-vonallal rendelkező emberek általában másoktól eltérő életet élnek. Nem feltétlenül jobbat vagy rosszabbat, csak mást. John Steinbeck író vagy akár Tony Blair miniszterelnök is simian-vonallal született.

Íme egy nagyon is valós simian-vonal:

Forrás: Ezoterikus.hu