Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bolondok horoszkópja - hogy borítsd ki ma a többi jegyet?

Közzétéve: 2020. 04. 01. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 62 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kissé őrült leírás a jegyekről, s arról, milyen trükkökkel érdemes megtréfálni őket április 1-jén! Tedd próbára mások idegeit!

Kos

Magasabban, gyorsabban, még tovább és a végén fejjel a falnak. A Kosok ambíciója és nagy beszélőkéje igen tiszteletreméltó tulajdonságok, viszont néha azt kívánjuk, bárcsak nyugton maradnának. Szereljünk fel hát egy édes kis kalitkát, benne egy locsi-fecsi madárkával 1-jén kora reggel, így emlékeztetve kedves Kosunkat arra, hogy sok beszédnek néha kevés az alja!

Bika

Mindig praktikusan, rendszeresen, aztán az eredeti tervet elfeledve és közben mindenki tanácsát elvetve. A Bika szerint ez a szenvedély és a lelkesedés… - hát, ahogy gondolják! Elég, ha reggelre virradóra minden egyes ruhadarabot szétteregetsz egyenként a lakásban és eldugsz egy büdös sajtot is az egyik zokniban!

Ikrek

Ah, az Ikrek. Friss, könnyed, egyszer itt van, egyszer ott, aztán végül sehol sincs igazán. Sok ismeretség, kevés barát. Aha… nekik ez sárm és szórakoztatás, értjük. Reggelre tegyél egy üres sim kártyát a telefonjába, - az infarktusveszély garantált!

Rák

Mindig kedves, mindig megértő, empatikus, közben pedig észre se vesszük, hogy szépen kiürül az egész éléskamránk és boros pincénk a nagy beszélgetésben. Küldj Rákodhoz egy számára ismeretlent, aki előadja neki nagy mérgelődéssel, hogy a múlt héten, megbántotta a buszon, ahogy ránézett!

Oroszlán

A legnagyobb, a legokosabb, a leglegebb… - és mi elhisszük neki, mert annyira meggyőző. Holott némi kedvességgel is megkapná az elismerésünket, nem igaz? Zárd be a pótkulcsát az autójába reggelre és hagyd, hogy eleméssze magát a saját nagy önbizalma!

Szűz

Ha idegesít a Szűz fontoskodása és precizitása, ejts le egy rizzsel teli edényt a konyha közepén (jó magasról, hogy biztos darabjaira törjön a tál) és hagyd, hogy egyenként felszedje, mert neked épp fáj a hátad! Egyszer csak rájön, hogy nem kell minden rendért neki felelnie!

Mérleg

Unod, hogy a Mérleg örökké fennkölt és megpróbál minden helyzetben valahol középúton lavírozni? Küldj neki meghívót egy könyvbemutatóra, amiről később kiderül, hogy egy elvont, újkori filozófus sajátos és igen unalmasan vontatott előadása. Hátha a végén bevallja, hogy halálra unta magát!

Skorpió

A Skorpiók okosak és mindent tudnak… - ez igencsak fárasztó nekünk, többieknek. Nos, mi is legyen a tréfa? Véletlenül ejtsd le a kedvenc kristálypohara másolatát a földre és hagyd, hogy először kiboruljon, aztán, ha rájön a turpisságra, kinyomozza melyik másik pohár volt az, hisz nem hiányzik egyik sem…

Nyilas

Õk rizikóvállalásnak nevezik, mi bolondságnak. Õk optimizmusnak nevezik, mi ostobaságnak és közben kíváncsian várjuk, hogy mikor rohannak neki a következő oszlopnak ragyogó mosolyú derűlátással arcukon. Ha a párod Nyilas, mondd teljes nyugalommal, hogy köztetek mindennek vége, de azért legyen jó napja. Lássuk, mi pozitívat talál benne!

Bak

Elmozdul vajon egy Bak néha a saját (holt)pontjáról a világban, vagy az ellentmond a szabályoknak és túl veszélyes számára? A mindig példamutató, türelmes és szabályok szerint élő Bak számára elég, ha az összes időpontját eltolják máskorra április 1-jén és így egyik helyről a másikra futkározik majd!

Vízöntő

Vízöntő. Hogy ki? Ja, az, aki mindig mosolyog, és mindenkivel cseveg. Nem csoda, hogy nincs bajuk senkivel, hisz nem is emlékeznek azokra, akikkel találkoznak, de azok sem rájuk! Egy április 1-jei nap, mikor senki sem ér rá és senki sem veszi fel a telefont – horror lesz számukra! Vagy nem, mert észre sem veszi. Ki tudja…

Halak

Óvatosan turkáljunk - csak ne nyúljunk túl mélyre, mert még beleérünk a Halak végtelen sűrű lelkébe! Jobb is ez így, mert mi itt a földön legalább el tudjuk viselni egy darabkáját elképesztő érzékenységüknek. Egy baráti találkozón 1-jén mindenki mondja a Halak szemébe, hogy egy szavát sem értik, nem is figyeltek oda és ez csakis a Halak hibája! Ajaj, van valakinél zsebkendő?
Forrás: Ezoterikus.hu