Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Ezoterikus kalendárium

+ 3 INGYEN e-book

Milyen a szerelmi mágnesed?

Közzétéve: 2016. 03. 24. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 332 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkiben van egy szerelmi mágnes, ami vonzza a másik nem képviselőit. Az, hogy ez a mágnes összhangban van-e a mi elképzeléseinkkel, az könnyedén kiderül abból, hogy kik udvarolnak nekünk...

Hogyha régóta tetszik neked egy jóképű sportos srác, de egy kedves művészlélek fiú a szomszédból bombázz romantikus levelekkel, akkor bizony valami nem stimmel. Most kiderül, miért is nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd.
 

Íme a 6 szerelmi mágnes csoport:Kishitű:

Tipikusan az, az eset, aki gyerekkori traumáin nem tud túllépni. A suliban ő volt az örök dagi vagy a gebe. A fiúk cseppet sem figyeltek rá, legfeljebb ha valakit gúnyolni kellett. Többnyire kiközösítették a „menő” lányok is. Ám nem vette észre, hogy az idő neki dolgozik és a rút kiskacsából fehér hattyúvá változott. Valószínűleg sosem fogja realizálni, hogy ő már nem az a csúnyácska kislány, aki volt, és ez kihat a párkapcsolataira is. Folyamatosan sugárzik róla az, hogy sosem érzi magát elég jónak, és retteg, hogy párja lecseréli.

Kiket vonz?

Mivel magát sosem érzi elég jónak, ezért olyan férfiakat vonz, akikről tudat alatt tudja, hogy jóval alatta állnak, hogy magát szebbnek és sikeresebbnek érezze.


Szeretet éhes:

Az ilyen típusú emberek viselkedésének okait is a gyerekkorban kell keresni. Szüleik valószínűleg, mindig összehasonlították teljesítményüket másokéval és szinte mondókává vált a „bezzeg …” kezdetű mondat. Ezek után, egyértelmű, hogy olyan partnert keres, aki teljesen elfogadja olyannak, amilyen.

Kiket vonz?

A szeretet hiányos embereknek teljesen mindegy ki az, akitől megkapja a lényeg, hogy nagyon szeressék. Ezért sokan ki is használják őt. Gyakran kerül kapcsolatba önző, lelki sérült, gátlástalan emberekkel.

Önbizalom-hiányos:

Ez egyfajta átmenet a szeretet éhes és a kishitű típus közt. Nekik biztosan nem volt könnyű gyerek koruk, sem anyagi sem családi értelemben. Nagyon igénylik a figyelmet és mindig magukban keresik a hibát, ha valami rosszul működik és folyamatos bizonyítási vágytól égnek. A férfiak felé azt sugározzák, hogy keressenek inkább mást, mert biztosan nem elég jók számukra.

Kiket vonz?

Általában a hozzá hasonló férfiakkal jön össze, akiknek fergeteges a humoruk. A sikeres férfiaktól pedig kifejezetten retteg.

Telhetetlen:

Kiskora óta szülei körül rajongják és kényeztetik, a környéken az összes gyerek pedig irigyli. Mindig mindenből a legjobbat kapta, elég volt csupán kérni. Felnőtt korára pedig teljesen tehetetlenné és elveszetté vált, ám még mindig biztosan állítja neki mindenből a legjobb dukál, így senki sem lehet elég tökéletes számára.

Kiket vonz?

Ezzel a hozzáállással a gazdag ám igencsak felületes férfiakat vonzza, akik a pénzükkel akarnak bizonyítani. De hiába minden pénz, a telhetetlen típus így is örökké elégedetlen marad, hiába ugrálja körbe párja.

Önálló:

Ebbe a csoportba tartozó nők többnyire csonka családban, testvérek nélkül nőnek fel, így már korán megtanulta, hogy csakis magára számíthat az életben. Öntudatos, és tudja, mit akar az élettől és párjától. Pontos elképzelései vannak mindenről. Kiváló emberismerő így a szokásos praktikák nem működnek nála és ezt nem mulasztja el a férfiak felé is jelezni, akik gyakran félnek tőle.

Kiket vonz?

Az önálló nők, többnyire intelligens több diplomás értelmiségi férfiakat csábítanak el, akik nem szeretik az átlagos nőket. Ám ezzel gyakran együtt jár, hogy párjuk nem éppen az a laza és életvidám ember.

A nagyvilági nő:

A nagyvilági nő már elfelejtette honnan jött, így származhat a legkisebb faluból vagy egy tehetős családból is. Számára semmit nem jelent a múlt, lezárta és elfelejtette. Általában közismert emberré válik és ezt kihasználva, akaratát bármi áron érvényesíti. Érzelmi életre sosem marad elég ideje, és a lelek mélyén tudja, hogy üres és felszínes életet él.

Kiket vonz?

Az állandó rohanásban, nem marad ideje igazán megismernie párját így a pillanat hevében választ. Többnyire rövid kapcsolatai vannak, hacsak nem talál egy olyan férfit, aki pont olyan mint ő, akivel együtt pöröghetnek tovább.
Forrás: Ezoterikus.hu