Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Válassz egy ANGYALszámot!

Közzétéve: 2007. 08. 14. Írta: Doreen Virtue Forrás: Édesvíz Kiadó
Értékelés
Ez a cikk 3875 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Õrangyalaid mindig melletted állnak, most is, amikor e sorokat olvasod. Õrangyalaid a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden át vezetnek téged.
Másrészt jeleket mutatnak neked. Ilyen jelek azok a számok is, amelyeket egymás után többször is megpillantasz a fizikai szemeddel. Az angyalok nagyon kedvelik a számjegyeket és számsorokat. Ezek a visszatérő számsorok sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, netán a pontos idő vagy valami más formájában jelennek meg előtted.

De meglehet, hogy egyszerűen eszedbe jut egy kérdés, és kombinálódik hozzá egy szám. A szám rejtheti a választ!


A szerző üzenete Olvasóinak:

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számukra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.

Szeretnéd megvásárolni ezt a könyvet? Megteheted!
1085 Budapest, József krt. 26
Szeretnéd megrendelni ezt a könyvet? Megteheted! Katt ide >
Édesvíz Kiadó

TUDD MEG MOST mit jelentenek az angyali számok 1.-től 31.-ig!

A további közel ezer számkombinációról a könyvben olvashatsz!


Forrás: Édesvíz Kiadó

Bezárás