Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amit viselsz, olyan vagy! Árulkodó hangulatjelek!

Közzétéve: 2020. 02. 16. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 45 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színek hatalma végtelen, ezért nem árt odafigyelni, mit viselünk, mert ezzel akaratlanul is elárulhatjuk magunkat, vagy nyomatékot adhatunk szándékuknak.

 

Ezért nem árt, ha odafigyelünk, mit veszünk fel egy fontos eseményre.

Fekete:

A fekete nem csak slankít, és ezáltal önbizalmat ad, hanem a hatalom és az elegancia jelképe is, ráadásul mindig divatban van. De arra figyeljünk, hogy barátságtalanságot, mogorvaságot, elutasítást is sugározhat.

Fehér:

Eszünkbe jutott már valaha, miért viselnek a kórházi dolgozók fehér színű egyenruhát, vagy sok országban miért fehér a menyasszonyi ruha? Ennek, azaz egyszerű magyarázata, hogy a fehér a tisztaság és az ártatlanság színe. Viseljük ezt a színt bátran, ha ki akarják hangsúlyozni, hogy tiszta szándékot képviselnek.

Piros:

A piros erősen hat az érzelmeinkre, ezért tartják a szerelem és a szenvedély színének. A viselője feltűnővé válik mások szemében. Bátorságra, határozottságra és aktív életvitelre utal. Ám időnként vörös posztóként hathat a környezetünkre, és agressziót válthat ki irányukba.

Rózsaszín:

Az abszolút romantika színe, ami megnyugtat és ellazít. A rózsaszín gyengédségre és érzékenységre utal. Viseljük ezt a színt, ha azt szeretnék elérni, hogy valamilyen felelősség teljes feladatot bízzanak magukra, vagy hogy szívük választottja úgy érezze, feltétlenül védelmeznie kell magukat.

Szürke:

Ez majdhogynem a láthatatlanság színe, szinte semmilyen üzenetet nem közvetít mások felé. Így ha el akarunk bújni az iskolai felelések elől, vagy épp bele akarunk olvadni a tömegbe, akkor szürke ideális választás.

Barna:

Elegáns, ámbár konzervatív külsőt kölcsönöz viselőjének. Időnként kellemetlen belső tulajdonságokra is utalhat, környezetünk felől pedig elutasítást válthat ki.

Kék:

A kék teljes mértékben a piros ellentéte. Ideális választás állásinterjúra, vizsgára vagy felvételire, mivel lojalitásra és konzervatív gondolkodásra utal. Illetve az is bizonyított hogy az aktív és munka szerető emberek előnyben részesítik a kék árnyalatait, de vigyázzunk a túl hideg árnyalatokkal.

Zöld:

A természet és az élet színe a zöld, így semmilyen negatív pszichológia hatást nem vált ki. Kifejezetten nyugtató és kellemes szín, bármikor viselhető.

Sárga:

Mivel ez a Nap színe, így sokkal intenzívebb hatást gyakorol az emberekre, mint a piros. És bár az optimizmus színe, mégis erősen hat mások idegrendszerére.

Forrás: Ezoterikus.hu