Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Milyen titkos térkép van a tenyeredben?

Közzétéve: 2021. 01. 27. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 35 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy olyan térkép rejlik a tenyereden, melyet eddig csak kevesen tudtak, de itt az ideje, hogy Te részese legyél a titoknak, így még többet megtudhatsz önmagadról!

A kínai tenyérelemzés alaptézise, hogy a tenyér valójában egy Bagua térkép. Nézd csak meg a képet, utána olvasd el a leírásokat!
 


Jupiter domb
 

A mutatóujjunk tövében található, erőt, vezetői hajlamot, szervezettséget, autoritást jelképez. Azoknak, akiknek jól fejlett ez a tenyérrészük, jó képességekkel vannak megáldva. Tanultak és mindig készek segíteni másokon, nem ritkán vallásosak is. A fejletlen (puha, ernyedt) Jupiter dombbal rendelkezők az előbbi képességek hiányában vannak, ők inkább a tiszteletre és jó hírnévre törekednek, semmint a gazdagság után. Akiknek hiányzik a Jupiter dombjuk (vonal nélküli, lapos rész) tiszteletlenek a szüleikkel szemben és mások számára jellemzően nem szimpatikusak, gyakran antiszociálisak. A túlzott Jupiter dombbal (túl kemény, túlzottan kidomborodó) élők beképzeltek és büszkék.

Szaturnusz domb

A középső ujj alsó részén található. Akiknek jól fejlett a Szaturnusz dombjuk, mindig vállalják a felelősséget cselekedeteikkel kapcsolatban, és tudás után szomjaznak. Szerencsések az életben és sokra viszik a befektetett energiájuk által. Az alulfejlett (puha, ernyedt) Szaturnusz domb általában a hamiskás emberek, esetleg a csalók, rablók sajátja (ez utóbbit több börtönviselt ember kezén is könnyen fel lehet fedezni). A Szaturnusz domb hiányával (vonal nélküli, lapos, élettelen rész) nincs igazán semmi fontos és jelentős dolog az életükben, de általában tiszteletnek örvendhetnek a mindennapok során.

Apolló és Merkúr dombok

A Merkúr domb a kisujj tövében található a materializmust jelképezi. Akiknek jól fejlett a Merkúr dombjuk, általában érdekeltek a befektetésekben és a tudományos munkákban, kutatásokban. Az alulfejlett (puha, ernyedt) Merkúr dombbal élők közül sokan nem tudnak mit kezdeni az életükkel, hagyják magukat sodortatni az árral, ugyanakkor hajlamosak átlépni a törvényi határokat, ha úgy vélik, az érdekeik azt épp megkövetelik. Akiknek nincs Merkúr dombjuk (vonal nélküli, lapos, élettelen rész), nem ritkán lelki szegénységben és célok nélkül tengődnek.

Az Apolló domb a gyűrűsujj tövében található a szívvonal (házasság és szerelem vonalnak is hívjuk) felett. Önbizalmat, kedvességet jelképez. Akiknek jól fejlett az Apolló dombjuk, nem ritkán híresek, de legalábbis saját köreikben elismertek, speciális barázdajelek megléte mellett különleges képességekkel bírnak. Kedves természetük van és jól együttműködnek környezetükkel. A fejletlen (puha, ernyedt) Apolló dombbal élők a szépség iránt érdeklődnek, viszont nem érnek el sikereket életükben, vagy keveset, s azt is csak komoly küzdelmek árán. Akiknek nincs Apolló dombjuk (vonal nélküli, lapos, élettelen rész), azok élete általában rendezett, de meglehetősen egyhangú. A túlfejlett (túl kemény, túlzottan kidomborodó) Apolló dombbal dicsekvők pompás, csillogó életet élnek, viszont gyakran bújik meg bennük az arrogancia.

Hold dombok

A Hold domb a tenyér külső frontján található (középen és kissé lentebb) a hüvelykujjal ellentétes irányban, az elképzelést, a szépséget és az érzelmeket jelképezi. A jól fejlett Hold dombbal élők a természet és a szépség szerelmesei, akiknek gyakorta vannak vallásos gondolataik vagy ötleteik, de lehetnek művészek, zenészek is belőlük. A fejletlen (puha, ernyedt) Hold dombbal rendelkezők képzelete igen erős és képesek a semmiből is várat építeni, de nagyon érzelmesek, s ez gyakran komoly akadály a mindennapjaik során. Akiknek nincs Hold dombjuk (vonal nélküli, lapos, élettelen rész), gyakran ridegek és nagyon materialisták. A küzdelem életük fő értelme. A túlfejlett (túl kemény, túlzottan kidomborodó) Hold dombbal rendelkezők mindig feszültek, harcos természetűek és gyakorta szenvednek fejfájástól.

Neptunusz domb

A tenyér feletti részen a Neptunusz mutatja meg a kifinomult szellemiséget, a természetfölötti érzékenységet, mennyire vagyunk képesek koncentrálni, vagy telepatikus készségeinket használni. A normál Neptunusz-domb jó felfogásról, művészi hajlamról árulkodik, érzékeny emberre utal, aki sikeresen kamatoztatja fogékonyságát, ötletgazdagságát gyakorlatilag bármely életterületen.
 
A túlzottan erős Neptunusz domb nyugtalan, ingatag, lelkiállapotából könnyen kibillenthető embert szimbolizál, akit nem ritkán zavaros érzelemvilággal rendelkezik.

Vénusz domb

A Vénusz domb a hüvelykujj alatti terület, - az életvonallal övezve. Azok, akiknek nagy, erős, közepes keménységű Vénusz dombjuk van, képesek az életet, annak teljes valójában kiélvezni. A jól fejlett Vénusz dombbal rendelkezők nagy hatással vannak az ellenkező nemre. Az alulfejlett (puha, ernyedt, élettelennek tűnő) Vénusz dombbal élők könnyen befolyásolhatóak, gyakran mások véleményét tartják előnyben a sajátjukkal szemben. Akiknek egyáltalán nincs Vénusz dombjuk (vonal nélküli, lapos, élettelen rész), gyakorta önmegtartóztatóak, akik nem érdekeltek a családalapításban és életük tele van gondokkal. Õk azok, akik néha egyáltalán nincsenek tisztában nőies vagy férfias vonásaikkal, és bizonytalanok azzal kapcsolatban, mely nemhez vonzódnak. A túlfejlett (túl kemény, túlzottan kidomborodó) Vénusz dombbal élők gyakran szépségükkel emelkednek ki a tömegből, megesik, hogy nagyon gazdagok, ráadásul képesek másokat befolyásolni.

Pozitív-, negatív- Mars (8-as és 9-es terület)

A Mars domb a fejvonal és a szívvonal találkozásánál helyezkedik el, a háborút, a másokkal való konfliktuskezelő képességet jelképezi. Akinek van Mars dombja félelem nélkül, őszintén és bátran él. A jól fejlett Mars dombbal rendelkezők igen erős egyéniségek, akik nem hátrálnak meg semmitől és kiegyensúlyozott életet élnek. Az alulfejlett Mars dombbal rendelkezők magasabb szintre is eljuthatnak az életben, de csak erőteljes energiabefektetések mellett, míg, akiknek egyáltalán nincs Mars dombjuk, sokszor elnyomva élnek. A túlfejlett Mars domb gyakorta antiszociális hajlamokra mutat.


Próbáld ki MOST ingyenes tenyérjós programunkat!

Forrás: Ezoterikus.hu