Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Tökéletes párkapcsolat? Hatásvadász hiedelmek

Közzétéve: 2020. 01. 27. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 64 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erősen hatásvadász ez a két szó együtt. Ki tudja megmondani, hogy mitől tökéletes valami és ki az, aki azt mondja, hogy nem az? Ki mire vágyik valójában?

 
Jelen társadalmunk át lett kódolva egy kicsikét. A nők nem készülnek már tudatosan egész életükben a házasságra, és a férfiak sem gondolják, hogy életük célja az utódlás, vagyis a nevük továbbörökítése lenne. Vajon kitörlődtek már ezek a tradicionális szerepek az agyunkból? Lehet, hogy az élet nagy játékát már nem úgy játsszuk, ahogy nagyszüleink?

Nos, a válasz egyszerű: igen és nem. Nem mindenki élte már korábban sem azt az életet, amit ma is hangoztatnak még nagyszüleink. Igeni,ők is választhattak és nem feltétlenül hamvas 16 évesként. A mai fiatalok, vagy kevésbé hamvaskorúak - pedig ugyanúgy hallgatnak a szülői véleményre a párválasztásban. Ugyan miért is születne annyi csöpögős amerikai film a szülőkkel való nagy találkozásról, ha ez a téma nem lenne mai. Ugyan ki ne vágyna arra, hogy a választottját tárt karokkal fogadják otthon. Igen, persze lehet harcolni és hangoztatni, hogy nem az anyukámmal élem le az életem. De azért ez a kijelentés egy kissé visszás. Nem lehet választani a párunk és a szüleink között.

Másrészről sokan vágynak megállapodni. De nem mindenki. Van, aki azért nem, mert az olyan trendi. Valószínűleg egy kissé túl lett misztifikálva maga a házasság és nem mindig a jó értelemben. A házasság csak akkor ad neked biztonságot, ha az akkor is megvolt, mikor nem voltatok egymáshoz láncolva. A felelősség egymás iránt nem akkor kezdődik el, amikor valaki azt mondja, hogy mostantól egymáshoz tartoztok. Magadnak kell kimondanod, hogy ő az, aki mellett kitartasz. Jobban mondva, ki akarsz tartani.

Sokan beszéltek már a párkapcsolaton belüli individuum fontosságáról. Mindenki maga döntse el, hogy melyik szerepet vállalja a magánéletében. Nem, nem maszkabálról beszélek, hogy olyannak mutasd magad, amilyen nem vagy. Hanem arról, hogy a pár két tagja valóban úgy olvad egymásba, hogy kiegészítik egymást.

Nem beszéltünk még a rengeteg tesztről, ami majd biztosan elárulja neked, hogy a párod az igazi-e számodra. Az IGAZI. Mi történik akkor, ha minden kód és rejtett kód is stimmel és valamiért mégsem lobbant téged lángra az illető? Valószínűleg rájössz, ha ő lenne az igazi, akkor nem akarnád feltétlenül mindenféle teszt és igazmondó segítségével megtudni, hogy ő-e az, akire vágytál. Ezt senki nem tudja helyetted. Ha még nem tudod, az életed mindig ad egy pillanatot, amikor biztosan érzed majd a választásod milyenségét.

Sokan azt mondják, hogy senki nem tökéletes. De valljuk be őszintén, a legtöbbünk törekszik a tökéletesre. Önmagunkkal szemben is magasak az elvárásaink, miért ne lennének ugyanolyanok a választottunkkal szemben? Ha nincsenek magasröptű vágyaink, akkor még a kicsik is éppen csak hogy sikerülnek.

Van tökéletes párkapcsolat. Neked, nekem, másoknak. Mert nekik tökéletes. Hogy miben rejlik a perfekció? Abban, hogy csak úgy léteztek egymás mellett és ennél többet már nem is remélhetnél.
Forrás: Ezoterikus.hu