Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

10 lehetőség, hogy a flörtből kapcsolat legyen - így!

Közzétéve: 2021. 01. 22. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 39 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg körülmény befolyásolhatja, hogy egy ismeretségből kapcsolat lesz-e. Először is kell hozzá némi jó szerencse, megfelelő időzítés és az akarat az elkötelezettségre!

 
Nincs semmilyen titkos szer, mely segíthet az elkötelezettség utáni vágy kialakításában. Viszont, ha kapcsolatra vágysz a szokásos randizgatás helyett, íme néhány tipp, mely segíthet:

1. Kommunikálj többet!

Lehet, hogy máris egy komoly kapcsolat küszöbén állsz, s még csak nem is tudsz róla. Nehéz megállapítani, ha nem beszélsz róla, mit is érzel. Persze az ilyen beszélgetésnek megfontoltan kell lezajlania, s kell hozzá egy alkalmas időpont is! Ha viszont egyszerűen csak találkozgattok anélkül, hogy beszélnétek róla, hogy a kapcsolatotok egyre mélyebbé és intenzívebbé szövődik, lehet, hogy elmentek a végén egymás mellett. Győződj meg arról, hogy ugyanazon a lapon tartotok az élet nagy könyvében, ez a kulcs ugyanis a második lépéshez!

2. Ne válaszd a biztosat!

Mindketten tudjuk, hogy egy jó barátot/barátnőt nem találunk az utcán tucatjával, ez viszont nem állít meg minket abban, hogy ne válasszunk valakit, aki biztos társnak tűnik, ahelyett, hogy várnánk az igazira. Emlékeztesd magad rá, milyen nehéz megtalálni azt az egy igazit, viszont utána mennyire különlegesnek érzed magad! Ha azt hiszed, hogy valaki úgyis mindig veled marad, lehet, hogy éppen ő fog a leggyorsabban otthagyni!

3. Fektess be sok energiát!

Az elkötelezett párkapcsolatok nem egyszerűek. Vannak, melyek csak úgy természetesen passzolnak és vannak, melyek rengeteg munkát igényelnek. Az alapvető ok, amiért nehezen alakítunk ki egy biztos lábakon álló kapcsolatot, mert lusták vagyunk. Ha komoly kapcsolatra vágysz, komoly munkát is kell végezned! Készen kell állnod arra, hogy aktívan részt vegyél az életetek alakításában, s mostantól minden intenzívebbé válik! Egy kapcsolat felelősséggel jár!

4. Szüntesd be a találkozgatást másokkal!

Sok oka van, amiért más emberekkel találkozunk: lehetőségek nyitva tartása, védekezés az ellen, hogy minden túlságosan elkötelezetté váljon, stb. Ha viszont egy kapcsolat mellett teszed le a voksod, egyértelmű, hogy nem találkozgathatsz csakúgy tovább másokkal! Itt az ideje, hogy véget vess az apró kis flörtprojektjeidnek!

5. Ne tétovázz!

Persze könnyű rájönni, hogy mit is érzel valójában a másik iránt, viszont ne akarj mindent túlagyalni, mert egy idő után szinte csak magaddal folytatsz majd fontos monológokat, miközben elfelejtesz a pillanatnak élni!

6. Emlékeztesd rá magad: igen, te ezt megérdemled!

Sokan hajlamosok arra, hogy túlanalizálják a dolgokat és egy idő után még odáig is képesek eljutni, hogy azt gondolják, meg sem érdemlik azokat a jó dolgokat, melyek megtörténnek velük. Ha mindent megteszel érte, akkor miért ne érdemelnél meg egy jól működő kapcsolatot? Végül is ketten művelitek azt!

7. Vállald a rizikót!

Ha úgy döntesz, hogy belemész egy komoly párkapcsolatba, viszont úgy véled, hogy sokat kockáztatsz vele, gondolj arra, hogy egyik kapcsolat sincs rizikó nélkül! A döntés a te kezedben van, hogy előre mész-e, vagy meghátrálsz!

8. Tekints mindenre, mint a kezdetre, nem a végre!

Sok férfi, de manapság már nő is úgy tekint a kapcsolatokra, mint egy börtönre a szinglilét szabadsága után. Egy kapcsolat egy új élet kezdete, mely sokkal nagyobb értelmet nyer egy ember által, aki iránt mélyen érzel.

9. Vedd észre a jeleket!

Fedezd fel, ha valami másképpen van, mint eddig, - jó értelemben! A jelek érkeznek feléd, csak realizálnod kell őket! Vedd az adást!

10. Nőj fel!

Ha belevágsz egy kapcsolatba, vége az egyéjszakás kalandoknak, az éjszakai mulatozásoknak a haverokkal... a prioritások változnak ugyebár!
Forrás: Ezoterikus.hu