Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen betegségekről árulkodik a tenyered? Tudd meg!

Közzétéve: 2020. 01. 23. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 68 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tenyérjóslás szerves része a tradicionális kínai orvoslásnak, melyet leginkább a diagnózis felállításához, illetve bizonyos betegségek megelőzéséhez használtak, sőt, alkalmaznak a mai napig is.

 
Íme néhány példa, melyből a kínai orvoslással foglalkozó szakember érdekes következtetéseket von le:

1. A hirtelen megtörő fejvonal szívvel, érrendszerrel összefüggő problémákra utal. Minél erőteljesebb a törés, szakadás, annál nagyobb lehet a gond.

2. Ha egy baba életvonala nagyon rövid, az azt jelenti, hogy addigi fejlődése során valószínűleg nem kapott elégséges tápanyagot. Jobb minőségű táplálékkal, sőt, akár megfelelő masszírozással is lehet javítani életén, s a későbbiekre ez az átmeneti időszak nem lesz hatással.

3. Ha nagyon mély, és túl barázdált a sorsvonalad, az mozgáshiányra utal, illetve akár arra is, hogy a légzőszervi gondjaid lehetnek. Az elsőn sporttal, az utóbbin speciális légzésgyakorlatokkal segíthetsz!

4. Ha az életvonalad törött, még nem kell aggódnod, vagy pánikba esned, ha van egy kísérő vonal mellette! Ha nincs, jobb, ha kivizsgáltatod magad!


5. A túlzottan egyenes fejvonal fejfájásra való hajlamot jelez.

6. A túl hosszan elnyúló fejvonal fejproblémákra, fejfájásra, ingerültségre való hajlamot jelez.

7. Az életvonal végén lévő hármas elágazás arra vall, hogy gyermekkorodban nehezen tanultál meg beszélni.

8. Az extrém hosszú életvonal arra utalhat, hogy nagyon érzékeny vagy és ennek következtében gyomor- vagy emésztési problémáidat jelzi előre.

9. A törött, vagy túlságosan kusza szívvonal belső szervi problémákra utal.

Nos, ez a rövid leírás a kínai orvoslás egy apró, kiragadott részlete, így bármely fenti leírást igaznak látod magaddal kapcsolatban, ne ess pánikba, hanem keress fel egy szakembert!

Ha nem tudod, melyik vonal melyik, akkor >>>
.
Forrás: Ezoterikus.hu