Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi a kedvenc évszakod? Olyan vagy!

Közzétéve: 2020. 01. 23. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 65 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két amerikai pszichológus vizsgálatot folytatott páciensei körében, amelynek alapján arra a megállapításra jutottak, hogy az évszakok összefüggésben állnak a személyiséggel.

 

Elayn Kahn és Linda Russek amerikai pszichológusok pácienseik között végzett kutatásukban arra a megállapításra jutottak, hogy összefüggések vannak az egyén személyiségjegyei és a között, hogy kinek, melyik a kedvenc évszaka. Íme, az eredmény!

A tavaszt szereted a legjobban?

Ha a tavasz a legkedveltebb hónapod, akkor egészen biztosan nagyon romantikus lélek vagy, és nem véletlenül a szerelmesek hónapja a május. Igen nagy a valószínűsége, hogy gyakran és hirtelen lobbansz szerelemre, sajnos több esetben a felismerés is ugyanilyen gyors lehet, hogy mégsem ő az igazi. Fiatalos megjelenésű vagy, még életed alkonyán is tevékeny és friss tudsz maradni, fogékony vagy az újdonságokra, és általában derűlátó és vidám hangulatú, társaságban kedvelt ember vagy.

A nyár mellett voksolsz?

Ha kedvenc évszakod a forró és perzselő nyár, akkor te biztosan nyíltszívű, szabadságszerető vagy, aki másokkal közvetlen, ezért könnyen teremt kapcsolatokat, nyitott személyiség. Szereted a pörgést, imádsz utazni, lényeg, hogy mindig történjen valami körülötted. Sokszor úgy is viselkedhetsz, mint a nyári forgószél. Gondosan ügyelsz a külsődre, az öltözékedre, a frizurádra, sminkedre, szereted a divatot, egyéni stílusod van.

Az ősz vonz a leginkább?

Ha az őszt választottad, akkor ugyanolyan színes egyéniség vagy, mint amilyenné ősszel a természet válik. Nagyon fontos számodra a család, nem is lennél képes e nélkül élni, őrzöd és ápolod a hagyományokat. Nagyon tudsz szeretni, de számodra az is ugyanennyire fontos, hogy téged is szeressenek, és képes vagy akár tűzbe tenni a kezed a szeretteidért. Tudsz alkalmazkodni másokhoz, ezért nagyon jó munkaerőnek számítasz, fontos számodra a rend és harmónia. A zajt, a zajos helyeket viszont nehezen viseled. Lehetsz befelé forduló és kissé álmodozó is.

A tél az igazi?

Ahogyan a tél is tud időnként nagyon kemény lenni, ugyanígy ez rád is igaz. A keménység, kitartás azonban leginkább a munkádra jellemző, ezért hasznos és népszerű munkaerő vagy. Képes vagy szembenézni a kihívásokkal, amelyeket tudatosan keresel is, hiszen ezek mozgatnak, éltetnek téged. Vezetésre születtél, nagy célok vezérelnek, amit meg is tudsz valósítani. A véleményedhez kőkeményen ragaszkodsz, de a következetesség az élet valamennyi területén jellemző rád. Nagyon szeretsz a szabadban lenni, ha teheted, minden szabadidődet a friss levegőn töltöd.

 

Forrás: Freespirit.hu