Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan hagyjunk ott egy pocsék első randit?

Közzétéve: 2020. 01. 18. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 246 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon fura tud lenni, ha az első randi után a pasi felteszi a jól ismert kérdést: "látjuk egymást újra?" – tudva azt, hogy egyáltalán nem repkedtek szikrák a levegőben…

Valaki egyszer nagyon bölcsen azt állította, hogy sokkal jobb elutasítani valakit, mint elutasítva lenni. Viszont igen nehéz elutasítani valakit rögtön az első randi után. Õ megkérdi, hogy találkoztok-e megint, te nem akarsz találkozni, vagyis a legkézenfekvőbb lenne ezt rögtön megmondani.

Az elutasítás nagy felkészültséget igényel, mivel a találkozásotokba – jó eséllyel - mind a ketten igen sok energiát és időt fektettetek bele. Ha egy férfi elkéri a számodat, esetleg egy másik találkozás után kérdez, az nagy bátorságra vall. Na és persze: az első randi utáni elutasítás igen lélekromboló lehet, mivel azt üzeni, hogy már az első próbálkozás is igazi katasztrófa volt. Ugyanakkor más szempontból nézve az első találkozás utáni elutasítás még nem annyira szívbemarkoló. Az illető ugyanis még nem ismer annyira, talán nem ébredtek benne túl erős érzések irántad, és a remény hullámai sem csaptak óceánná szívében. A nők részéről szintén elvárt némi önfegyelem, akkor is, ha a férfi, önbizalma utolsó hevületében valamilyen szúrós megjegyzést tesz ránk!

Sok lehetőség van rá, hogy érthetően kibújjunk egy második találkozás alól, attól függően, hogyan viselkedett a pasi az első randi alkalmával. Biztos találkoztál már olyanokkal, akik azonnal elpárologtak, míg másokat szinte elkergetni sem lehetett a találka után. Íme néhány trükk a kemény dióktól a lassú víz típusokig!

1. A kis átlátszó hazugság

Dicsérd, ugyanakkor zárd ki a mondatod másik felével, hogy egyáltalán gondoljon rá, hogy felhívjon még egyszer. "Tényleg jól éreztem magamat, viszont rájöttem, hogy még nem vagyok túl az exemen." Ha esetleg elérzékenyülnél, akkor se mond, hogy majd felhívod, ha megváltozna benned valami, különben várni fog a hívásodra és esetleg újra próbálkozik nálad! Ha faggatna, mondd azt egyszerűen, hogy még nem vagy kész egy kapcsolatra!

2. Csak barátok

Igen elegáns elutasítás, mely persze rosszul esik a pasiknak, főleg, hogy azt gondolják majd: nem találod vonzónak őket. Persze azért ne vigyétek túlzásba a találkozásokat, mert, ha ő érdekesnek talál, akkor fals érzelmeket kezd el táplálni irántad!

3. Elszúrtad!

A kemény elutasításokat, mint "pocsék volt a találka", tartogasd olyanok számára, akik valóban nagyon-nagyon rosszul, udvariatlanul viselkedtek a találkátokon. Esetleg szemeztek a pincérnővel, vagy elkéstek, vagy szemtelenek voltak, ilyesmi. Sorold el a tényeket, köszönd meg a vacsorát, majd fordulj sarkon!

4. Hagyd ott a randit!

Ez a vészcsengő kategória, mikor annyira lehetetlen a partnered, hogy totálisan kellemetlen vele még csak egy asztalnál is ülni. Légy őszinte és tisztelettudó, - így megőrzöd a béketűrésedet és a pasi is megérti, hogy kivel is van dolga!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás