Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Az év mottója: ne várj a munkára, csinálj magadnak!

Közzétéve: 2018. 01. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 103 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A válság fokozta munkanélküliség akármikor megtalálhat bármelyikünket, társadalmi hovatartozástól és hivatástól függetlenül. Ez a történet egy optimista motiváció mindazoknak, akik a kiutat keresik!

Karelle-l egy banális véletlen folyamán találkoztam a közelmúltban. Egy repülőtéren, ahol mindkettőnk járatát törölték, s egy idő után az ember szóba elegyedik valakivel. Először én meséltem, aztán Õ. Az ő története izgalmasabb volt. Az elmúlt években munkanélküliből optimista vállalkozó lett, igazi "ezoterikus" történet, a hit ereje vitte előrébb. Honnan jött, hová tart?

Karelle ma a Karelle's Concierge Services cég alapítója, melynek mottója: "bármit képes megszervezni mások számára"

Karelle néhány éve találta magát a munkanélküliek között egyik napról a másikra. Középkorú nőként még igenis dolgozni akart, így jött az ötlet, hogy saját vállalkozást indít, önmagát foglalkoztatva. Ez természetesen sokak álma, hogy végre ők diktálhassák a feltételeket, viszont egy vállalkozás vezetőjére sok felelősség hárul, s az is tudatosul az emberben, hogy bármi, amit csinál, vagy nem csinál ahhoz vezethet, hogy bevétele van, vagy esetleg mindent elveszít.

Interjúnkban néhány alapvető kérdésre válaszolt Karelle.

Mit is csinál egy szervező?

K.: Megszervez dolgokat, bármit, amit meg kell! - nevet Karelle. A vállalkozásomat kereskedelmi- és privát ügyfelek is igénybe veszik. A kereskedelmi ügyfelek általában kis üzletek, akik nem tudnak felvenni asszisztenst, vagy titkárnőt állandó munkára és ezért kisegítőt keresnek, aki mindent kézben tart és beszámol a fejleményekről. Az ilyen kliensek körében találnak meg aztán a privát ügyfelek is, akiknek szükségük van a segítségre, mint pl. a számítógépes fájlok rendezéséhez, esetleg a számlák vezetéséhez, kiegyenlítéséhez. Hozzájuk általában hetente, kéthetente járok, hogy rendbe rakjam a dolgaikat! – nevet ismét. Még a fürdőszobájukat is rendbe rakom, - ha nagyon muszáj.

Milyen képességek tesznek épp téged alkalmassá erre a hivatásra, hol tanultad meg ezeket a készségeket?

K.: A korábbi munkahelyemen is tulajdonképpen ezzel foglalkoztam, egyfajta asszisztensként mindenkinek segítettem mindenben. Bevallom, imádok rendszerezni, épp ezért sikerült ilyen jól elsajátítanom, mivel jó voltam benne alapvetően is. Másrészt szeretek másoknak segíteni, az emberi kapcsolatok pedig ajándékként érkeznek.
 
Milyen a klientúrád?

K.: Főképp idősebb emberekből áll, akik egyedül élnek, vagy segítségre szorulnak minden téren, akár a háztartásban is. Az ügyfeleim köre azonban nem nagy, viszont állandónak mondható.

Mennyibe kerül a szolgáltatásod?

K.: A munkától függ, még akkor is, ha óradíjat számolok fel.

Tervezed az üzlet növekedését?

K.: Remélem, hogy egyszer nagyobbra növekszik a vállalkozásom, főleg, mivel nem nekem való a stagnálás, az túl unalmas és monoton számomra.

Mi a sikered titka?

K.: Hiszek magamban, hiszek abban, hogy képes vagyok bármit megcsinálni. Tudom, ha teszem a dolgom, jön az eredmény és a siker, nem pedig abban a tudatban élek, hogy máris a zsebemben van! Teszem a dolgom! …és türelem természetesen, az nélkülözhetetlen!

Neked is sikerülhet, egy csipetnyi bátorság, és egy ötlet kell. Ennyi biztos van a Te tarsolyodban is!

Forrás: Ezoterikus.hu