Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Vízöntő hava

Közzétéve: 2020. 01. 20. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 244 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei esztendőben január 20-án vált jegyet a Nap, s a kissé zárkózott Bak hatások után fordulatok következnek. Természetesen a Vízöntők kiemelt segítséget kapnak!

 
 
A Nap jegyet vált, s a zárkózott Bak után egy jóval nyitottabb, energikusabb időszak köszönt ránk. Kiemelten fontossá válnak az olyan fogalmak, mint pl. az emberek iránt érzett szeretet, a valódi barátság, hátsó szándék nélküli segítőkészség, szabadság, buzgó kreativitás. Az egó és a karrier a Vízöntőben háttérbe szorul.
 
 

Patkány év | Vízöntő Újhold | Holdújév: jan. 24.Fontossá válik még személyes szabadságunk és akaratunk érvényesítése, s nem csak otthon, hanem a négy falon túl, az élet szinte minden területén. Jóval fogékonyabbá válunk a társadalmi problémákra és a közügyekre, bátran kimondjuk véleményünket, nem rejtjük véka alá gondolatainkat. Képesek leszünk keresni az újdonságokat, s ezért akár megdöntjük a régi értékeket is. Kerüljük a kötöttségeket, s akár átmenetileg lázadóvá is válhatunk.

vizonto
 
A Vízöntő jegyben születetteknek különösen kedvező ez az időszak, használják ki a lehetőségeket, lesz belőlük bőven! A Vízöntő igazi újító, úttörő, folyamatosan keresi az újdonságokat, nehezen ül meg a fenekén. Ledönti a korlátokat, megváltoztatja a régi értékeket, új ideálokat keres. A francia forradalomból jól ismert "szabadság, egyenlőség, testvériség" eszméjét róla formálták.

Bezárás