Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp január 7-13.

Közzétéve: 2020. 01. 07. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 81 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

A kapcsolatodban lévő harmónia jó előfeltétele a változásoknak. Vágj neki egy felfedezőtúrának kedvesednél! Biztosan vannak még olyan pontok és kedvtelések a részéről, melyeket még nem ismersz. Egy pikáns suttogás is izgató lehet!

A szinglik ötleteljenek egy kicsit, s próbáljanak érdekes randiszituációkat teremteni újdonsült kiszemeltjükkel! Nyugodtan fogj neki a párkeresésnek, de túlzott elvárások nélkül!
 


Bika

Ez egy szuper hétnek ígérkezik: a partnereddel egy hullámhosszon vagytok és kitűnően érzitek ettől magatokat. Nemcsak az életeteket alakítjátok változatosan, hanem érzelmileg is igazi lelki társak vagytok.

A Vénusz a szingliknél is gondoskodik a szívverésről és az erotikus pillanatokról. A kisugárzásod fantasztikus, használd ki, bárkit levehetsz a lábáról!
Ikrek

Most nagyon jókat tudtok beszélgetni társaddal, ráadásul mindig találtok egy izgalmas témát. Ebből persze egy óriási plusz keletkezik, ami a közelség megteremtését illeti. Nem csoda, hogy ez az erotikus életetekre is pozitívan hat. Most már csak azt kell remélni, hogy a partnered is készen áll a szexre, ha nem, lazítsd el egy masszázzsal!

A szinglik számára a Merkúr segít abban, hogy könnyen kapcsolatot teremtsenek az ellenkező nemmel és sok érdekes napot tölthessenek el néhány új ismerős társaságában!
 


Rák

Szuper a hangulatod és a partnered társaságában nagyon jól érzed magad. Végre néhány laza és kötetlen napot tölthettek el együtt. Igazi álomhét lesz ez, mely nemcsak a közös kedvteléseknek kedvez, de az erotikus ambícióitokat is táplálja majd.

Aki keresi még a másik felét, hódítsa meg kiszemeltjét, mert a Vénusz most csakis sikereket garantál erre a téren! Egy forró találkozás ígéretét rejti a hét második fele.
 


Oroszlán

Minden a helyén van nálatok, jól megértitek egymást és hamar sikerül felizgatni is egymást. Próbáljátok meg a csábítás minden művészetét bevetni a hétköznapokon, hogy a hétvégén csak úgy remegjen az ágy a felkorbácsolt szenvedélyetek alatt!

Az Oroszlán-szinglik erotikus érzelmei igen jelentősek, azonban mégsem csak heves szenvedélyre vágysz, hanem megpróbálod a fejedet és a szívedet is bekapcsolni a párkeresésbe.
 


Szűz

A csillagok a héten igen szexi kisugárzást kölcsönöznek számodra, ennek ellenére a szerelmi kapcsolatodat feszültség szövi majd át a hét közepén. Ne hagyd magad elbizonytalanítani. Akár a kedveseddel maradsz, akár új szerelmet keresel, próbáld a konfliktusokat a legideálisabban megoldani!

Aki még partner nélkül tölti napjait, élvezi a szabadságát ugyan, viszont vágyik már rá nagyon, hogy egy szerető társ karjába bújjon este a takaró alá. Próbáld ezeket az érzelmeidet ne rögtön kimutatni az első találkozás alkalmával, különben elrémítheted kiszemeltedet!
 


Mérleg

Minden a megszokott mederben halad nálad, ez igen megnyugtatóan hat rád, viszont mégis vágysz a változások után. Utazzatok el kedveseddel a hétvégére és gondoskodjatok róla, hogy ne legyen egyikőtöknek se hiánya gyengédségben, vagy érzékiségben!

A szinglik kissé szkeptikusak ugyan, de azért minden meghívásnak eleget téve, megadják az esélyét az új találkozásoknak. Hajrá!

Skorpió

Boldog napoknak örvendhetsz! Használd ki pároddal a kedvező pillanatot és szerezzetek közösen új benyomásokat! Az erotikára így még mindig marad idő, míg az új élményekről beszélgetni tudtok vacsora közben.

Aki még csak vadászik az igazira, örüljön, hogy mindent megtehet, amit egyébként szégyellne egy partner előtt! Hagyd magad kibontakozni és szabadon fejlődni, így biztos rád talál majd az igazi a megfelelő pillanatban!
 


Nyilas

A kapcsolatodban előfordulhatnak most feszültségek. A partnereddel eltérő elvárásaitok és elképzeléseitek vannak, melyek természetesen nézeteltérésekhez vezethetnek, és átmenetileg megfékezhetik erotikus fantáziátokat is. Használd ki, hogy most elmondhatod az igazi gondolataidat, ha már egyszer úgyis vitáztok, - az őszinteség sokat segít!

A szinglik szeretnék először tisztázni magukban, hogy kit, miért vagy miért nem akarnak semmiképpen sem közel engedni magukhoz, - így lassan, de biztosan megtalálod életed párját!
 


Bak

Számodra a változás a hét fő témája: szórakozás, beszélgetés, barátok, előadások. A színes szabadidő persze a testi kontaktus utáni vágyat is felkorbácsolja a kevés kettesben eltöltött időben partnereddel. A Vénusz ugyancsak segít, hogy egymásra találjatok kedveseddel mindenféle téren.

A szinglik imádják a változatosságot és utálják a megszokottságot ebben az időszakban, ezért egy igen széleskörű randicsapattal rendelkeznek, hogy mindig legyen valaki más, akivel eltöltik estéiket.

Vízöntő

Partnereddel igen jól megértitek egymást, s ez még mindig lehet jobb is! A Merkúr különösen csütörtökön érezteti pozitív hatását, és még inkább segít a kapcsolat stabilitásának megteremtésében, megőrzésében. Sőt, még az erotikus szikrákat is feléleszti majd köztetek, - ez jó hír, nem igaz?

A szingliket türelemre biztatják a csillagok és leginkább az élvezeti képességüket élénkítik fel, illetve segít a legjobb oldalukat előcsalogatni belőlük.
 


Halak

Szerdáig egy test és egy lélek vagytok pároddal, utána azonban kevésbé mutattok kompromisszumkészséget egymás iránt. Ez persze erotikus laposkúszást eredményezhet, még akkor is, ha a Mars nagyon is igyekszik, hogy vadul vágyjatok egymásra. Ne csak azt várd, hogy a partnered ötleteljen, te is invesztálj több energiát a kapcsolatodba!

A szinglik kalandra vágynak és meg is kaphatják. Főleg csütörtökön aktuális egy fontos találkozás, aminek aztán lesz utóhatása a hétvégére is!

Forrás: Ezoterikus.hu