Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Asztrológiai tippek a fogantatáshoz!

Közzétéve: 2021. 01. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Egy gyermek fogantatása az egyik legszebb dolog, ami történhet egy nő életében. Bár tudományos folyamatnak tűnik, mégis inkább a természethez köthető, - legalábbis az indiai asztrológia szerint.

 
Van valami misztikus egy gyermek fogantatása mögött, - egy külső szemlélő számára teljesen szokványos dolognak hathat, pedig a kozmikus erők is jelentős hatással bírnak.

Indiában még mindig vannak, akik követik az asztrológusok tanácsát, és a bolygómozgásoknak megfelelően választják ki az időpontot az ideális szexuális együttléthez, melynek meghatározásához a bolygók pillanatnyi pozícióját veszik figyelembe. A kozmikus hatások igenis beleszólnak abba a törvényszerűségbe, hogy a fogantatás nem történhet meg bármelyik órában, még erőteljes próbálkozás ellenére sem. India királyai és hercegei tudták és elismerték az idő fontosságát, ezért mindig asztrológus tanácsát kérték ki a megfelelő szexuális együttlét időpontjának meghatározásához, és csakis ekkor került sor aktusra a gyermekre vágyó párok között.

Az együttlét órája meghatározza a születendő gyermek egész életét, viszont a technika még itt is döntő fontosságú, - mely azonban túl bonyolult ahhoz, hogy részleteibe menően taglaljuk, viszont tippeket adhatunk azoknak, akik szeretnének szülőkké válni a jövőben.

Az egyik legalapvetőbb oka annak, hogy a fogantatás nem sikeres, hogy túl alacsony a Jupiter és a Vénusz energiája a pár valamelyikének esetében. A Jupiter pillanatnyi hatása kritikus és lényeges a fogantatás sikeréhez. A Vénusz vibrációja pedig az egyén személyes szexuális energiáját növeli, - e két pozitív hatás nélkül lehetetlen a fogantatás.

Van egy ősi technika a Jupiter és a Vénusz hatását növelendő: a pár, aki gyermekre vágyik a misztikus Bo fa köré járul egy hónapon keresztül imádkozni Ganésa Istenhez. A Bo (vagy Bodhi) fa rejtélyének titka, hogy igen gazdag a Jupiter és a Vénusz energiáiban, így egy helyen képesek magukba szívni a jó hatásokat a gyermekre vágyók. Sok millió ember járt már sikerrel ezen egyszerű technikával. (A Bodhi egy szent füge fa (Ficus religiosa) Anuradhapurában, Srí Lankán lelhető fel. Állítólag azon Bódhifa hajtását, amely alatt ülve Buddha megvilágosodott. Kr. e. 288-ban ültették, s ez a legrégebben elültetett fa a világon, melynek ültetési ideje ismert.)


Egy másik ismert módszer lehet még a Vénusz óráiban való egyesülés. Ezekben az órákban az egyén szexuális energiája igen magas, így a teherbeesés esélye is jelentősen nő. A pénteki nap Vénusz órái különösen kedvezőek, - hajnali 6 és 7 óra között, illetve délután 13 és 14 óra között.

A Vasthu Sastra szerint (A világ legősibb építészeti elmélete környezetünket harmonizálja. Hasonló a kínai Feng Shuihoz, de részleteiben jelentősen eltér) a pár ideálisan dél-nyugaton alszik, vagy legalábbis az ágyat erre a területre kellene helyezni a gyermekáldás gyorsításához.


Rendeld meg egyéni, személyre szabott

fogantatási horoszkópodat, most csak 2,990 Ft-ért!

Mi szükséges hozzá? A pár tagjainak születési adatai. (év, hónap, nap, óra perc, születési hely)

Mit tartalmaz? Gyermektervezési előírásokat, nem szervi eredetű meddőség kiküszöbölését, 12 hónapra PONTOS fogantatási időpontokat, holdfázis elméletet

Mit nem tartalmaz vagy old meg? A fogantatási tervezőnaptár NEM oldja meg és nem kínál orvosi megoldásokat szervi eredetű meddőség kiküszöbölésére.

Mennyi idő alatt készül el? Egy munkanap

Hogyan rendelhető meg? Előre fizetéssel, a következő módokon:
PayPal: info@biborcsillag.hu
Átutalás: Erste Bank, 11600006-00000000-78308268
Bankkártyával: www.reggeli.hu webáruház

Rendeld meg e-mail-ben most, jelezd a fizetés módját!

Forrás: Ezoterikus.hu