Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Hogyan vezetnek félre Nostradamus jóslatai?

Közzétéve: 2013. 12. 03. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 1632 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nostradamus, - ahogy mindenki ismeri, - híres asztrológus volt, akit azért tiszteltek, mert úgy tartották róla: ismeri a jövőt. A költői stílusban írt próféciákat már évszázadok óta újra és újra előveszik…

… és sokan úgy vélik, hogy a jóslatok eddig mind meg is valósultak a történelem során. Szintén populáris hiedelem az is, hogy 2012-ben eljön a világvége, ahogy azt Nostradamus 1999 augusztusára is jelezte... Amiről viszont kevesen beszélnek: a sok hazugság, mely e sorok mögött rejtőzik.

A valóság az, hogy Nostradamusnak semmilyen utalása sincsen 2012-re. Sőt, meg sem említi több száz próféciájában 2012-t, de a maya kalendáriumot sem. Nostradamus neve 2012-vel kapcsolatosan csakis akkor merült fel, mikor kezdett elterjedni a hír, hogy a világvége közeledhet, egy híres ember neve mégiscsak nagyobb hitelt ad az egész mesének, nem igaz?

Az ok, amiért annyian bedőltek e hamis beszédnek éppen az, hogy Nostradamus próféciái sokakban csodálatot és elismerést váltanak ki. Néhány jóslata mégiscsak igaznak bizonyult már, de akármennyire okos ember is volt, 2012-t és a világvégét nem látta előre.

Nostradamus sok szempontból kissé túlbecsült személlyé vált, sok száz prédikációja közül csak néhány vált valóra és azok is csupán a jóslatok megfelelő interpretációja mellett. Így történt ez a 2012-es évben bekövetkező világvégével is: néhányan újra és újra megpróbáltak értelmet csempészni a néhol kusza strófák közé, s úgy magyarázni azokat, hogy az apokalipszis talán 2012-ben érkezik el…

Csak azért, mert Nostradamus nem mondta, ez még nem jelenti azt, hogy a világ nem érhet véget 2012-ben-főleg, ha a maja kalendáriumot vesszük e meggyőződés alapjául!

De azért nem kellene mindent elhinni, nem igaz?

Mi az, ami viszont biztosan fogja

segíteni az utad 2014-ben?


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz 2014-ben
erről a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!


Mi van még Ezoterikus határidőnaplónkban?

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    angyalüzenetek minden nap (új tartalom!)
melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
Holdnaptár: percre pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így javaslatot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2014-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
– a 2011-es, 2012-es, 2013-as, rengeteg, sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj mellett újabb 2 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.
 

vagy vedd meg irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41

Továbbra is működik és bővül honlapunk: www.ezonaptar.hu csak kalendárium tulajdonosoknak!

A kalendárium tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2014-re és 2015-re
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, A nap száma, Kristályok 2014-re hangolva)
Havi asztrológiai előrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Előrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!

 

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu