Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

11:11 Energiák indulnak útra ma! Használd ki!

Közzétéve: 2013. 11. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 1657 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha eddig nem tudtad, akkor épp itt az ideje! November 11. képviseli a kapcsolatot a kettősség és az egység között. Mit jelent ez pontosan?

A most következő 24 óra során kell kinyilatkoztatni minden olyan kívánságot, melyet a 2013. november 11. és 2014. november 10. között szeretnénk megvalósítani! Amit most kívánsz, az garantáltan teljesül!

 
Mit tegyél a cél érdekében?

Fogj papírt és írószert! Jegyezd fel a kívánságaidat, és zárd borítékba a papírlapot! A borítékot helyezd olyan helyre, ami jól körüljárható, ahol az energiáknak szabad útjuk van, gyújts mellette gyertyát, füstölőt. Magára hagyhatod a borítékot, menj aludni. Reggel pedig bontsd fel a borítékot, olvasd fel hangosan kívánságaidat, így útjára indítod megvalósításukat!

A 11:11 energiák segítségedre lesznek abban, hogy a következő egy év kívánságai teljesüljenek! A kívánságok mennyiségét ne vidd túlzásba!, és maradj a realitás talaján Sok szerencsét!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás