Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Számmisztika 2012

Közzétéve: 2011. 11. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2390 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A numerológia a 2012-es esztendőt 5-ös évként jelzi. Ez a szám változást ígér, ehhez illeszkedően érdemes rugalmas hozzáállásra beállítani gondolkodásunkat!
A meglévő környezetünk friss tárgyakkal bővülhet, új élet fuvallata köszönthet ránk. A gondolatok és a mozgás teljes szabadsága végre lehetővé válik, ám olykor csak kemény munka és szervezés árán. A bennünk rejlő nyughatatlanság növeli az utazás és a kommunikáció utáni vágyat. A választások, döntések, az általános hangulat mind konfrontálásra kerül ebben a periódusban, és hosszú folyamatra készülhetünk, ha valamilyen változtatást készítünk elő, és indítunk el! Az eltúlzott, nagy volumenű lépések, különösen pénzügyi és befektetési téren messzire kerülendők!

A fontos szituációkban mi segíthet?


A kettes szám ismétlődése a feminin értékeket hozza előtérbe 2012-ben, meg kell találni a kedvesség, a taktika, a diplomáciai készség egyensúlyát az érzékenységgel kombinálva. A kihívások kimenetele sokban függ majd a tűrőképességünktől, és minden útjára bocsátott vágyunk hosszú távon érezteti majd hatását. 2012 erős kooperációs készséget kíván a nemzetek és az egyének között, főleg akkor, ha meg akarjuk tartani jó kapcsolatainkat egymás közt, és sikeresen akarunk bármilyen felbukkanó krízist kezelni! A kettes szám alkalmanként a döntésképtelenséget is erősíti, ha fontos válaszút elé kerülünk, elhamarkodottan rosszul dönthetünk, ezért létkérdés a türelem és az átgondoltság. A 2012-ben lévő 0 a kiszámíthatatlanságra utal, így bármit tervezzünk is előre, nem szabad abba a hitbe ringatni magunkat, hogy simán véghez is vihető.

Az egyes az eredeti, a domináns, az agresszív, az egoista, arrogáns erő, mely a vezető személyekben azt az érzést keltheti, hogy minden joguk megvan másokat tisztelet nélkül kezelni. Ez az ambiciózus magatartás sok súrlódáshoz vezethet, nem csak családi, baráti vagy munka közegben, hanem akár nemzetközi szinten is. Ne csodálkozzon senki azon, ha jelentősebb háború tör ki (különösen az ázsiai földrészen van erre nagy esély), ami hasonlóan az afganisztáni megszálláshoz, évekig tart, és kimondhatjuk: semmi értelme nem lesz az erőfitogtatáson túl.

Az olimpiai játékokra Londonban kerül sor 2012-ben. Az 5-ös szám megjelenik az olimpiai karikák számában is, míg London száma a 2-es. Érdekes összecsengés, nem igaz?
Bár az igazán jelentős olimpiai előkészületeket már 2011-ben javarészt lezárják, a szervezők mégsem dőlhetnek hátra foteljükben, mivel az anyagi ügyek igencsak rendezetlenek, és a végső összeg jócskán meghaladja majd a tervezetteket, - legalábbis a kapcsolódó számok egyértelműen ezt jelzik. Az is kimondható, hogy a 2012-es olimpián a nők szerepe erőteljesebb és dominánsabb lesz, - majd kiderül, miért.

Elképesztő utazási láz és a sebesség iránti vágy fonja majd körül a 2012-es év hangulatát.

Nagy tüzek, földrengések, vulkánaktivitás várható a kettes számok jelenléte alapján.

Az impulzív és túl magabiztos megnyilvánulások hibás döntéseket jeleznek a pénzügyi szektorban.

A kettes szám békét (t)akar és közvetítést, de az emberi természet folyamatosan nyughatatlansággal válaszol.

A különböző országok nem túl bölcs vezetései túlságosan nagy ambícióval társulva komplikációkat fognak előidézni Kelet és Nyugat között.

A társadalom – egy szerű „pór” nép - nem lesz igen tisztában azzal, hogy mi zajlik a zárt ajtók mögött.

Mint már megtettük sokszor, elismételjük újra: a fentiek alapján sincs ok a félelemre, hisz ebben az évben a régi teret ad majd az újnak! Hosszú utat tettünk meg az evolúció során és 2012 csak egy újabb lehetőség lesz egy szebb jövő felé.

Asztrológiailag biztos, hogy nem lesz világvége, és számmisztikailag sem utal semmi erre, tehát érdemes hosszú távra tervezni.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás