Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi horoszkóp 2014 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2013. 10. 17. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2014-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.

Párkeresőknek, magányosoknak: Akik még keresik az igazit, kevés esélyt kapnak 2014-ben. Nem lesz könnyű ez az év, hisz Vénusz nem támogatja ezeket a típusú ambíciókat, még komoly törekvések esetén sem. Bár a nyár tartogat néhány ismerkedési, flörtölési és randi lehetőséget, de elvárásaid nagy valószínűséggel nem fognak találkozni a lehetőségekkel. Igazából át kellene, hogy gondold, mit is szeretnél valójában, és mindenképpen lejjebb kellene adnod igényeidből. Ha ez utóbbit sikerül elérned, akkor az ősszel megérkezhet életedbe a szerelem, mely tartós, kiegyensúlyozott, és garantáltan hosszú távú lesz. Az októberben induló szerelmek nagy eséllyel egy életre szólnak. A döntés a te kezedben van, s ha hajlandó vagy bölcs belátással alakítani a vágyaidon, akkor ezzel együtt a lehetőségek számát gyarapítod.


Kíváncsi vagy 2014 minden pillanatában a szerelmi potenciálodra? Az Ezoterikus Kalendáriumban fellelheted!


A mi javaslataink 2014-re pesszimizmus helyett és ellen!
 

Optimista kártya Optimista könyv Ezoterikus Kalendárium Holddiéta könyv


Párban élőknek: Szerelem terén, s a párkapcsolatodban pozitív energiák érkeznek, bár február és augusztus között néha feszültségek keletkeznek banális dolgok miatt. Nagyon alapos odafigyeléssel, és kifinomult kommunikációval jó az esély arra, hogy a nagy vitákat elkerüld. Július közepétől új lendületet vesz szerelmi életed, hirtelen kapkodod a fejed a sok impulzus megélése során. A házasságban élőknek többnyire rendezett és boldog lesz a kapcsolatuk. Boldog és szerencsés lesz az év, kivéve a januári időszakot, ahol régi sérelmek, félreértések miatt keletkezhetnek feszültségek. November legvégén komoly ellenállás alakulhat ki köztetek, légy óvatos,  visszafogott és nem lesz baj. Ha kell, hajolj meg a másik akarat előtt, légy bölcs és belátó.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2014


Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag
2014. december 31-ig 2-t fizetsz, 3-at vihetsz!

2014 évi...

Köved: jáde
Szerencseszámod: 6
Legjobb hónapod: szeptember
Segítőd munkában: Halak
Segítőd magánéletben: Bak
Gyógynövényed: fodormenta levél

vissza a többi jegyhez...


Ne feledd! A fenti horoszkóp nem a te személyre szabott születési adataid alapján készült, hanem általános előrejelzés a Oroszlán jegyben születetteknek! Ez a kettő nem ugyanaz! Személyes horoszkópodat megrendelheted Nórától vagy Barbarától, ha írsz a bellastudio@ezoterikus.hu e-mail címre, vagy bejelentkezhetsz személyes konzultációra.

Tarot sorselemzés, kártyavetés Bellánál! Bejelentkezés: 06 20 974 5041

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2014, hívj minket!

Gyorssegély hívószám:

06 (90) 603 323
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás