Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mi a lélekszámod? Olyan a szerelmed!

Közzétéve: 2013. 06. 27. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2766 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor szóba jön a numerológia, mindig a szívügyek kerülnek előtérbe, és azon belül is a legtöbben a lelkitársuk felől érdeklődnek.

Ezért is fontos, hogy megismerjük önmagunkat, és minél inkább fejlesszük a lelkivilágunkat, hogy jobb emberek lehessünk. Mindig hallgass a szívedre, az biztosan nem visz tévútra.

A lélekszám, ugyanúgy, mint az asztrológiában a hetedik ház megmutatja, hogy milyen típusú embert keressünk a lelkünk kielégülése szempontjából, hogy megfelelően kiegészítsen minket. A legérdekesebb, az egészben, hogy ugyanez a szám árulja el azt is, hogy milyen az igazi lényegünk, a titkos énünk. Ez az érzelmi testünk, a szerelemben pedig ez a test lesz az, amely a tökéletesen hozzáillő, ami az önmagát kiegészítő dolgot keresi. Tehát ismerd meg önmagad, ne nyomd el valódi énedet, így biztosan magadhoz vonzod az igazit.

 

Lélekszám kalkulátor

Írd be a kalkulátorba a nevedben található magánhangzókat (és csak a magánhangzókat !)

...ha kész, nyomd meg a "kiszámolom" gombot!

 

 

 

 

Válaszd ki a kapott eredményt, kattints a számra, ismerd meg, milyen típusú embert keress a lelked kielégülése szempontjából, hogy megfelelően kiegészítsen téged....

 
. . .
. . .