Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hogyan tartson örökké a párkapcsolatunk?

Közzétéve: 2011. 03. 15. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A vágy csupán a szerelem fizikai részét képviseli, mely elmaradhatatlan ahhoz, hogy két ember elégedetten élhessen együtt. De mi szükséges a tartósság fennmaradásához?
Az első számú tipp: a szerelemért kerüljetek egymás mellé és ne a vágy miatt! A szerelem, illetve a szeretet olyan erős kapocs két ember között, ami összeköthet egy életre anélkül, hogy elvesznének a fontos értékek mindkét fél számára. A vágy csupán egy rövid fuvallat a szerelem elsöprő tornádójával szemben, mely nem elégséges, hogy megalapozzon egy hosszú távú kapcsolatot. Már csak azért is, mivel a szeretet két ember között kevésbé változik, mint a vágy ereje az idő előre haladtával. A vágy csupán a szerelem fizikai részét képviseli, mely szintén elmaradhatatlan ahhoz, hogy két ember elégedetten élhessen együtt. A szerelem csodás érzés, akkor is, ha viszonzatlan, viszont egy kapcsolat csakis akkor jöhet létre, ha mindkét fél érez a másik iránt. A szerelem valójában különböző dolgot jelent az emberek számára és csakis te, saját magadban tudod meghatározni az értékét és jelentőségét! Ha megtaláltad számodra az igazit, akkor a környezetednek bár lehet véleménye, de fogalma nem nagyon, hogy mi is az, mely valóban elbűvölt téged.

2. tipp: A bizalom kulcsszó egy jó kapcsolatban. Az őszinteséget sajnos nem lehet tanulni, ezt muszáj, hogy mindketten egyformán gondolják. Egy hazugság, vagy egy megcsalás - sajnos úgy tartják, hogy – előbb vagy utóbb mindig kiderül. A legegyszerűbb módja azonban az igazmondás mértékének betájolásához a tény, hogy hányszor ígért meg valamit és tartotta is be azt a partnerünk. A válások másik oka lehet a megcsalás mellett a pénzügyi problémák sora, vagyis két ember legtöbbször csak akkor él igazán harmonikusan egymás mellett, ha egy életszínvonallal és háttérrel rendelkezik, különben az érintett fél örök kisebbrendűségi komplexussal küzd majd.

3. tipp: A szülőkkel való találkozás kulcsfontosságú lehet egy jól működő kapcsolathoz, mivel a későbbiekben a mi gyerekeinkre is hatással lehet minden egyes érzelmi rezdülés a generációk között. A párod kötődése szüleihez szintén sokat elárul majd arról, hogy milyen lesz hozzád az évek során. Vagyis végy részt a családi összejöveteleken és légy őszinte önmagadhoz a részleteket illetően is! El tudod képzelni magadat ebben a környezetben örökké?

4. tipp: Érezzétek jól magatokat együtt! Nincs rosszabb, mintha két ember összes fantáziája a munka, tv, vacsora, számítógép, ágy körben forog csak! Gondolj ki új programokat, vagy szerezz meglepetéseket a másik számára! Ne und el magad, ne hagyd, hogy párodban is leüljön a változás okozta jókedv!

5. tipp: Tervezzetek együtt! Első nyaralást, első baráti találkozót, esküvőt, családot! A közös tervek összekovácsolnak és épp ez az, mely előre viszi a kapcsolatot! A jövő reménye és az ötletelés! Ha arról döntötök, hogy inkább szabadon éltek egymás oldalán, azt is közösen döntsétek el!
Forrás: Ezoterikus.hu