Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

A világpolitika és a gazdaság alakulása 2011-ben - számmisztikai jóslatok

Közzétéve: 2011. 01. 01. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2702 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A 2011-es év számmisztikailag a nagy változások ideje, ugrásszerű fejlődésnek lehetünk majd tanúi, ha és amennyiben a nagy hatalmak és a világpolitikát kézben tartók nem nyomják el az „átlag emberek” törekvéseit.
A fejlett országokban (!) számos lázadásnak, kormány elleni tüntetésnek leszünk majd szemtanúi, olyan államokban is, ahol ez az elmúlt évtizedekben egyáltalán nem volt jellemző. Számos helyen forradalmi hangulat fog uralkodni, ez Európában is érezteti hatását, különösen a mediterrán országokban lesznek megújuló fellángolások, de Franciaország sem marad ki a sorból. Több helyen emberi áldozatokat is követelnek a forradalmi hangulatot kirobbantó pillanatok, mégis ezek a döntések lesznek az év fénypontjai, ugyanis az adott országok kormányai hajlandóak lesznek néhány keményelvű törvényüket, régi hibás lépésüket megváltoztatni, és elindulni más irányba. A 2010-es esztendő (a numerológiában a Jupiter éve) az ázsiai országok dominanciáját vonzotta magával, mint India, Kína, Dél-Korea, valamint Japán is. Ezen államok sok szempontból igazi sikereket könyvelhettek el maguknak. 2010-ben Kína és India igazi sikersztorit írt, - legalábbis, ami a gazdasági fejlődést illeti. Bár Kína gazdasági fellendülését 2011-ben sem állíthatja meg senki és semmi, viszont számos kegyetlen és méretileg igen jelentős természeti katasztrófa vár az országra.

A nyugati országokban a 2010-es év meglehetősen felejthető esztendőnek számít a magas munkanélküliség és a fejlődés alulmaradása miatt, azonban 2011-ben egy dolgot képes lesz a „Nyugat” elérni: nem romlanak tovább a gazdasági mutatók, és a világpolitikai kötelékek, az egymáshoz való viszony is látványos javuláson megy majd át. Ha nem is segítik majd egymást túlzottan az európai országok (függetlenül az EU létezésétől), viszont nem tesznek egymásnak keresztbe, ami már nem rossz eredmény.

2011

Mi is teszi olyan különlegessé ezt az évet? Az évet a Rahu (a numerológiában a 4-es szám) uralja, mely a társadalom összefogó, csodás fellépését hozza magával. Az emberiség több megválaszolatlan kérdésére érkezik végre válasz. A gazdasági összefogások, keretszerződések sorozata zöld utat kap. Ez az év azonban lehet egyfajta "Casus Belli" is egy potenciális háborút tekintve. Ha Rahu uralja az évet, akkor mindig számíthatunk szociális krízisek okozta háború- vagy forradalomszerű helyzetekre, erőszakra, szembefordulásokra. A kérdés csupán az, hogy az összefogás milyen céllal indul: rombol, vagy épít?

Mit hoz 2011 néhány országnak?


India betolakodókkal számolhat Kashmirban és a legnagyobb belső fenyegetésekkel is szembesülhet, sok elégedetlenség lesz az országban, s ezt semmilyen gazdasági fejlődés nem képes felülírni. Saját belső nyugtalanságuk nemzetközi aggodalomra is okot ad majd.

Kína és India kapcsolata elmérgesedhet, különösen a régió határait tekintve. India hírnevét azonban leginkább a belső társadalmi- és szociális ügyek rendezetlensége rongálhatja a világban.

Az USA-ban nyomon követhető növekvő munkanélküliség komoly aggodalmakat ébreszt majd, viszont olyan vezetőkkel rendelkeznek, akik most képesek lesznek túllépni saját árnyékukon, így új kereskedelmi kapcsolatokat építenek ki, aminek már az év végére lesz érezhető hatása. A dollár értéke azonban az év végére sem javul jelentősen, bár a gazdasági mutatók már okot adnának erre.

Magyarország

„Jövőre a GDP 3 százalékkal bővül, az infláció 3,5 százalékra, a hiány 3 százalék alá csökken. A magánnyugdíj-pénztárakból - a visszalépők által - visszakerülő vagyon 2011-ben mintegy 529 milliárd forint lesz a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden kiadott prognózisa szerint” adta hírül az MTI.

Bár úgy lenne, de nem lesz. Nem ezen múlik. Amennyiben hazánk társadalma nem fog össze, nem kezdünk el sürgősen optimistábban, derűlátóbban gondolkodni, ahelyett, hogy állandóan csak saját frusztrációnkban hemperegnénk, - akkor 2011-et sem zárjuk másképp, mint 2010-et.

Ami biztos: meglehetősen sok befektetés fog érkezni hazánkba 2011-ben, mi magunk és a kormány is meglepődik majd ezen, bár az utóbbi ezt saját eredményeinek könyveli majd el, de ez „téves diagnózis” lesz, semmi köze nem lesz hozzá, a négyes év hozza a szerencsét. Ráadásul ne feledjük, a legtöbb befektetés nem „egy nap alatt született döntés”, hanem hosszú tervezés eredménye.

2011 hazánkban szinte bizarr módon válhat a professzionalitás évévé, mikor sokan kezdenek saját vállalkozásba, végre olyanok is, akiket nem fenyeget már első hónap végén a csőd, hanem képesek lesznek tartós alapokat építeni saját lábuk alá.

Világszinten rengeteg új felfedezés lát napvilágot, s ismét lesz „pánikhangulat” mondvacsinált világjárványokkal kapcsolatban. A gyógyír kézzel fogható: hallgassunk józan eszünkre, s ne dőljünk be a pénzszagú pánikkeltésnek.

A probléma

A világ országainak legnagyobb problémáját a belső gondok jelentik majd. Dél-Amerikában az emberek több országban is a politika ellen lázadnak és teljes reformok után kiáltanak.

A színház az egész világon folytatódik tovább. A természetellenes tettek számai láthatóan emelkednek, viszont sok romboló szokásunkról képesek leszünk lemondani, mert a négyes évben teremteni kell, nem pedig pusztítani.
 
Vigyázni kell a hamis "Istenszerű" emberekkel, prófétákkal, védelmezőkkel, akik egyszer csak megjelennek a semmiből és az egész világot képesek becsapni. Ez az év igazi kihívás lesz az emberiség számára, hogy megőrizze maradék emberségét.

Azon országok, melyek hozzájárulnak a vallási békéhez és a belső társadalmi nyugalomhoz, sikeres évet mondhatnak magukénak 2011-ben.

A technológiát tekintve az elektronika és az internet forradalma új tetőfokát érheti el, olyan szintet, mely már épp ésszel nem mérhető fel. Az internetes üzletek kiépítése, fejlesztése igazi trenddé válik, egyre nagyobb százalékarányt kiharapva a gazdaság tortájából.

2011: a morális érzékek éve, gondolkodjunk másképp, pozitívabban, figyeljünk egymásra!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás