Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mikor születtél? Ekkora az önbizalmad!

Közzétéve: 2007. 07. 04. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Sokan irigykednek másokra azért, mert az tele van önbizalommal, s úgy tűnik, talán könnyebben megbirkózik a mindennapi nehézségekkel! Ismerd meg te is magad!
Kivülállóként úgy gondoljuk, vannak olyan emberek, akik bizonyára minden reggel mosollyal az ajkukon ébrednek, örömüket lelik mindnféle tevékenységben, s mindenféle problémával meg tudnak birkózni. Ekkor jön a szokásos kérdés: "Én miért nem vagyok olyan?" Pedig ez nem a körülményeken múlik! Csak rajtad! A boldogság mindenki számára elérhető, csupán bíznod kell képességeidben, és nem szabad hagynod, hogy az életedben felmeülő akadálok meggátoljanak céljaid elérésében!

Próbáld meg kezedbe venni életed irányítását, úgy, hogy előtte felfedezed emberi értékeidet, erősségeidet, és bizony számba veszed hibáidat is! Csak így fogod tudni ellensúlyozni a gyengeségeidet, és javítani életeden.

Önismerettel és önbizalommal összefüggő írásunk abban lehet a segítségedre, hogy milyen ajándékokat kaptál a bolygóktól, melyek segítő támogatásával boldogabb és harmonikusabb lehetsz!
.
.
.

.
.
.
Forrás: Ezoterikus.hu