Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - HALAK

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - HALAKEgy olyan éned kezébe kerül az anyagi ügyeid gyeplője, mely még téged is meglep, hisz bizony gyakran nem volt rád jellemző a spórolás, a tartalékolás, 2018-ban viszont ezt a szemléletet gyökeresen meg akarod változtatni. A reálisabbik éned gondolkodásra és anyagi tervezésre sarkall, hirtelen sokkal óvatosabb leszel, mint ez idáig bármikor, emellett nagyon részletesen átgondolod, hogy mire is adod ki a pénzedet, mit vásárolsz, s annak van-e számodra valós haszna.

Gyakran fogsz arra gondolni, hogy a jövőd záloga a pénz, ezért szeretnéd az eddigieknél sokkal tisztábban látni, mi várhat rád egy váratlan kiadás esetén. A figyelmet 2018 elején teljesen a saját pénzügyeidre irányítod, így valóban sokkalta átgondoltabbá teszed helyzetedet. A nagy beruházások, otthonvásárlás, kocsi csere, berendezési tárgyak vásárlása eltolódik az év második felére, ekkor az üzletkötések is sokkal nagyobb sikerekkel kecsegtetnek.

Néha elkap a hév, és csak úgy költekeznél a vakvilágba, mert azt fogod gondolni, hogy szükséged van erre az élményre, pedig ez nincs így, hamar megbánnád döntésedet.

Õszt követően egyre lassabban hozod meg a döntéseidet, mely hidd el, megóv a negatív megélésektől! Gondolj át inkább mindent kétszer is, mielőtt véglegesen döntenél, a sürgetés és a gyorsaság nem neked való 2018-ban!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: kalcedon (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Főpapnő (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: április
Segítőd munkában: Bak
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Izsóp

vissza a többi jegyhez...
 


 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás