Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - VÍZÖNTŐ

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - VÍZÖNTŐSok érdekes élmény vár rád 2018-ban pénzügyek terén, megtapasztalhatsz olyan dolgokat, melyek eddig elkerülték a figyelmedet, így akár többet spórolhatsz, új és olcsóbb beszerzési helyeket kutathatsz fel. Leginkább a pénzügyek adminisztrációs részére kell nagyobb hangsúlyt fektetned, s az erre szánt energia bizony többszörösen megtérül.

Az átgondoltság abban fog neked segíteni, hogy tisztázd saját magaddal pénzügyi helyzetedet és a 2017-es évnél sokkal stabilabb helyzetet teremts magad körül, ez pedig érződni fog később a pénztárcád vastagságán is. A Neptunusz hatásait kihasználva 2018-ban nagy akaraterővel és bátorsággal veted bele magad az újfajta üzleti vállalkozások felfedezésébe, bár a legtöbbször mégiscsak maradsz a jól ismert utakon, és realista gondolkodásmódod is arra ösztökél, hogy ne kockáztass feleslegesen, ha nem feltétlenül muszáj.

A jövődet készíted elő már az év első harmadában, és ezért megpróbálsz minél többet spórolni olyan dolgokon, melyekre nem feltétlenül van szükséged. Jól teszed!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: rodonit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Remete (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 5
Legjobb hónapod: február
Segítőd munkában: Halak
Segítőd magánéletben: Bika
Gyógynövényed: Szagosmüge

vissza a többi jegyhez...
 


 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás