Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - BAK

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - BAKA pénzügyi helyzeted garantáltan javul 2018-ban, pozitív változások várnak, melyeket az év elején még nem látsz előre, de folyamatosan fognak érkezni a jó hírek, kellemes visszaigazolások, sőt, akár remekbeszabott ajánlatok is.

Végre eléred a stabilitás állapotát, mely 2017-ben nem mindig adatott meg neked, s melyre már olyan régóta vágytál. Leginkább arra számíthatsz, hogy az életszínvonalad nő, emellett a lehetőségeid kiszélesedése is örömmel tölt majd el. Kicsit bátrabban költekezhetsz, de azért ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér, szimplán azért, mert látványosan vastagabb a pénztárcád.

Elégedett lehetsz 2018-ban, emellett Plútó hatására sikerül is ezt felismerned és nagyra értékelned. Szaturnusz viszont átgondoltabbá tesz, új pénzügyi és gazdálkodási módok elsajátítására ösztökél, melyeket könnyedén beleszervezhetsz a havi feladatok listájába, így egy kis figyelemmel és összpontosítással többet spórolhatsz, és rájöhetsz arra, hol vannak azok a pontok, ahol feleslegesen költekezel. A banki átutalásaid során légy figyelmes, hogy megóvd magad néhány figyelmetlenségből eredő bosszúságtól!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: onix (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Halál (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 3
Legjobb hónapod: december
Segítőd munkában: Vízöntő
Segítőd magánéletben: Ikrek
Gyógynövényed: Lándzsás útifű

vissza a többi jegyhez...
 


 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás