Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - NYILAS

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - NYILASA pénzügyi terveid és persze ezek megvalósítása, célba juttatása  sok odafigyelést igényelnek 2018 során, azonban érdekes tény, hogy sokkal kevésbe alakulnak bonyolultan, mint 2017-ben. Természetesen adódnak majd olyan események, melyekkel képtelen vagy előre bekalkulálni, így gyorsan kell alkalmazkodnod az új viszonyokhoz, viszont tudd, hogy semmi sem drága azért, hogy békében térj nyugovóra esténként.

A késő tavasz és a nyár folyamán azonban érdemes végre anyagi kockázatot vállalnod, vagy akár olyan befektetésekre szánnod magadat, melyek eredményét jóval később fogod tudni realizálni. Õsszel több apró és váratlan kiadás nehezíti majd mindennapjaidat, de ha az év első felében tartalékoltál egy keveset ilyen helyzetekre, nem kerülsz szembe semmilyen kifizetési nehézséggel.

Ha magad mögött hagyod az elmúlt évek kétes pénzügyi eseményeinek emlékét, olyasfajta tiszta reménnyel vághatsz neki 2018-nak, mely meghozza a várva várt szerencsét. Higgy magadban, a tudásodba, a jó és kreatív ötleteidben, így pedig lehetetlenség tévedni.

 

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: rózsakvarc (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: Az Erő (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 6
Legjobb hónapod: október
Segítőd munkában: Skorpió
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Homoktövis

vissza a többi jegyhez...
 


 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás