Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - SKORPIÓ

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - SKORPIÓPénzügyi szempontból tekintve lesz mire vigyáznod, figyelned és ügyelned a 2018-as esztendőben. Leginkább az időhiány az oka annak, hogy eddig nem szántál elég figyelmet arra, hogy megtartsd eddig megszerzett vagyonodat, vagy legalábbis ne engedd szétszóródni azt. Most viszont okosan kell tervezned a kiadásaidat, a túlzásokat pedig messzire kell kerülnöd.

A 2018-as év a társulások ideje, így érdemes neked is elgondolkodnod ezen, esetleg bele is vágnod valamibe, amennyiben olyan szakembereket találsz, akik tanácsára vakon is hallgatsz. Ráadásul olyan emberekkel hozhat össze a sors, akik végre levehetik a válladról azokat a terheket, melyek túl sok problémát okoztak neked, sok fejtöréssel egyetemben.

A tavaszi időszak során több hibát is elkövethetsz, de ha nem döntesz nagy összegek elköltéséről, befektetéséről, akkor elkerülöd a nagy gondokat. Nyáron és ősszel viszont már bátran költekezhetsz, otthonvásárlás, járműcsere is szóba kerülhet. 2018 során, ha valaki pénzügyi lépéseid miatt kritizál, hallgasd meg, gondold át, és fordítsd azt a saját javadra, mert nem beszél bolondokat!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: szezámkő (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Nap (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 1
Legjobb hónapod: augusztus
Segítőd munkában: Mérleg
Segítőd magánéletben: Halak
Gyógynövényed: Máriatövis

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás