Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - MÉRLEG

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - MÉRLEGMegnő a stabilitás utáni vágyad és ez az erős belső akarat rengeteg pozitív gondolat létrejöttét eredményezi, melyek sorban visszaköszönnek majd megfelelő pénzügyi döntések formájában is.

Az egész 2018-as éved a stabilitás mottójára alapul, bár most kivételesen a megtakarítás sem esik nehezedre, sőt, magad is meglepődsz, mennyire nem fogsz vágyni a luxusra és a költekezés élményére. Néhány szokásodat kell csak újraszervezned és átgondolnod, azonban a legfőbb döntések során Te is végre reálisabban tekintesz a lehetőségeidre.

Már év elején át fogod gondolni, hová is csoportosítsd a kiadásaidat, mire költhetsz és min fogsz spórolni. Ezzel a módszerrel minden anyagi tévedéstől megkímélheted magadat, sőt, sok örömteli eseményben is lehet részed, pl. egy megfizethető, de olcsó nyaralás, esetleg egy cégtulajdonbeli váratlan részesedés, de megeshet, hogy egy régi adósod juttatja vissza neked, ami jár.

Az őszi hónapokban váratlanul juthatsz extra bevételhez, a legváratlanabb forrásból. Amennyiben ez megérkezik, tartós befektetésben gondolkodj.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: szodalit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A DIadal (Két Ösvény Tarot csomag)

 


2018 évi...
Szerencseszámod
: 9
Legjobb hónapod: június
Segítőd munkában: Nyilas
Segítőd magánéletben: Vízöntő
Gyógynövényed: Macskagyökér

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás