Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - SZŰZ

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - SZŰZEz az az életterület, melynek teljes figyelmet áldozol 2018-ban, részmegoldások, féldolgok, „majd lesz valahogy”-ok nem hozhatnak konstruktív eredményeket. Bár a Nap támogatását élvezed szinte egész év folyamán, és a Jupiter is melletted áll, amikor kezd kicsúszni a kezedből az irányítás, a pénzügyeid rendezése és irányítása során számos buktatóra is számíthatsz.

Örök mozgásban vagy, hol jönnek pénzösszegek, hol pedig váratlan helyzetek elviszik a tartalékaid egy részét, ám te csak ne aggódj, az év végi mérleget pozitívan zárod. Szerencsére összességében fejlődést élsz át, és ahogy telnek a hónapok olyan tapasztalatok birtokába jutsz, melyek segítenek mind jobban kézben tartani pénzügyeidet, így kizárva az igazán nagy veszteségek megtörténtét.

Jó befektetések adódnak a nyár folyamán, de csak akkor jössz ki ezekből sikerrel, ha konkrét pénzügyi tervet készítesz és hajlandó vagy szövetségre lépni valakivel! 2018 a társulások ideje, Te is beadhatnád végre a derekadat egy ilyen felkérésnek. Közös üzlet, közös vállalkozás? Légy bátor és a sikered garantált!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: labradorit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: Az Uralkodó (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 5
Legjobb hónapod: május
Segítőd munkában: Oroszlán
Segítőd magánéletben: Nyilas
Gyógynövényed: Körömvirág

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás