Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2017. 11. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - OROSZLÁNA pénzügyi helyzeted kiegyensúlyozottnak vélhető 2018-ban, nagyobb kilengések, jelentős megszorítások és fájó döntések nélkül. Jó, ha tudod, hogy az égiek támogatnak abban, hogy ne költekezz feleslegesen, inkább a legszükségesebbekre adj csak ki pénzt, így az év végére biztos nem lesz lelkiismeretfurdalásod, plusz tartalékod viszont garantáltan. Ez legyen a legfőbb célod, mert az elmúlt években ezt ritkán tartottad szem előtt.

Tisztában vagy azzal, hogy a pénz a kényelmes élet egyik kulcsa és a hosszú távú stratégiáké is, ráadásul egészen novemberig nem lesz okod az aggodalomra, mert minden a jól megszokott és megkívánt mederben halad majd. Ekkor azonban a bolygók arra sarkallnak, hogy próbálj még az ezt megelőző hónapokhoz képest is konstruktívabb döntéseket hozni anyagi biztonságod megteremtése érdekében, így a 2019-es évben sem fog fájni a fejed, ha egy jó üzleti tervbe kell majd befektetned megspórolt vagyonodat!

A tartalékolást egyébként is érdemes megfontolni, s így, hogy az égiek is erre ösztönöznek, még inkább! Ingatlanbefektetéshez, vásárláshoz a tavaszi időszak nagyon kedvező, felújításhoz pedig a nyár.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: moha achát (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Csillag (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: március
Segítőd munkában: Rák
Segítőd magánéletben: Bak
Gyógynövényed: Gyermekláncfű

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás