Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - RÁK

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - RÁK2017-ben sok különféle élményben volt részed, ám minden bizonnyal nem jutottál el oda az anyagi ügyeket tekintve, ahová eredetileg tartottál. Ám, ami késik, nem múlik... 2018 elején - épp az előbbiek miatt - meg szeretnéd alapozni a biztos és stabil pénzügyi hátteredet, s nagy szerencséd van, mert ebben Jupiter óriási segítséget fog neked adni. Olyan energiákat küld számodra, melyek által a lehető legmegfelelőbb irányba mozdulhatsz tovább, s ösztönösen rá fogsz arra érezni, mikor és mi a helyes, ha anyagi javaid gyarapításáról van szó.

2018-ban a pénz az önbizalom és a kerek egész szinonimája lesz számodra, s végre olyan kapukat is megnyit majd előtted ez az újonnan nyert magabiztosság, melyek eddig zártak voltak. Terjeszkedsz, fejlődsz és hagyod, hogy a szíved vezessen a döntéseidben, - ez mind segít, hogy ne kerülj kátyúba.

A nyár derekán viszont hajlamossá válsz a túlzott költekezésre, így már előre kösd le a pénzed jelentős részét 3-6 hónapra, hogy ne tudj kísértésbe esni. Jó ötlet és egyben jó megvalósítás is. Tartalékolj, mert nem ekkor lesz helye és ideje a túlzott költekezésnek, csak olyanba fektess, mely már az első naptól kamatozik számodra, a luxust lehetőleg okosan mellőzd!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: füstkvarc (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Főpap (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 8
Legjobb hónapod: január
Segítőd munkában: Szűz
Segítőd magánéletben: Mérleg
Gyógynövényed: Ezerjófű

vissza a többi jegyhez...
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás