Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - IKREK

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - IKREKA számlád, javaid, vagyonod valamilyen formában az egész 2018-as esztendő folyamán gyarapszik, üzleti ügyeid fejlődésben vannak és minden afelé mutat, hogy az év első felében meglehetősen pozitív történések elé nézel. Mindaz, ami 2017-ben döcögősen alakult, 2018-ban vulkánkitörésként  szakad a nyakadba, és – bár a sült galamb magától nem érkezik meg -, de a lehetőségek adva vannak, csupán ki kell nyújtanod a kezedet, s elkapnod azt, ami neked a legjobban tetszik.

Régi vágyaid végre letisztulnak a fejedben és jó logikáddal képes leszel megtalálni mindennek az akadályát, majd le is rombolni ezeket a gátakat. Gyorsaságod és ötletességed a nyár és az ősz folyamán sokakat lenyűgöz. Ösztönösen rá fogsz arra érezni, hogy mikor jó és mikor rossz a pénzedet költeni, befektetni vagy éppen spórolásra adni a fejedet.

Olyan körülmények is kialakulhatnak körülötted, mikor a pénzedet kölcsönadod, s az még 2018-ban szerencsésen visszatér hozzád. Márciusban és áprilisban azonban fokozottan ügyelj a papírmunkákra és az adminisztrációs ügyletekre, illetve a pénzmozgásaidra is! Elveszíthetsz ekkor könnyen valamilyen vagyontárgyat vagy kisebb összeget, ha nem figyelsz eléggé!


Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: dalmát jáspis (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Mágus (Két Ösvény Tarot csomag)2018 évi...
Szerencseszámod
: 6
Legjobb hónapod: november
Segítőd munkában: Bika
Segítőd magánéletben: Skorpió
Gyógynövényed: Cserszömörce

vissza a többi jegyhez...Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás