Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - BIKA

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

Pénzhoroszkóp - BIKAA pénzügyeid jó irányba mozdulnak 2018-ban, ez pedig akár gyors és látványos eredményt is hozhat. Meglepően erős, egyben kellemes érzés uralkodik el rajtad, és hamar észre fogod venni, hogy az anyagiakhoz való viszonyulásod is gyökeresen megváltozik tavasz végéig.

Többször meg fog történni, hogy spontán ötlettől vezérelve egy  teljesen új és szokatlanul furcsa irányba akarsz indulni, vagy éppen elkap a birtoklási vágy, de mégsem javallott, hogy júniusig nagy beruházásba fogj, komoly pénzmennyiséget költs el, még akkor sem, ha a lehetőség, amely a szemed előtt lebeg, elképesztően csábító. Türelem... rózsát terem!

Ne koncentrálj folyton az anyagi javak gyarapítására, hanem inkább a fontos dolgokra, melyek inkább érzelmeidhez, emberi kapcsolataidhoz fűznek! Ha elkap a költekezési vágy, kérd ki nálad bölcsebbek véleményét, és nem árt, ha oda is figyelsz arra, amit mondanak!

Amennyiben nem csak a saját pénzeddel gazdálkodsz, hanem részben másvalakiével is, tudd, hogy azért felelősséggel tartozol! Az aláírások, szerződések és egyéb jelentős döntések különösen szeptemberben és novemberben válnak kiemelten fontossá, meg kell tanulnod a sorok között olvasni.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: tigrisszem (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: Az Akasztott (Két Ösvény Tarot csomag)2018 évi...
Szerencseszámod
: 11
Legjobb hónapod: szeptember
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Szűz
Gyógynövényed: Citromfű


vissza a többi jegyhez...

Bezárás